Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Ez már jobban tetszik.
Épp utána számoltam amúgy hogy Gizchina-ról nem is érné megrendelni. 53-ra jönne ki ha a -15 USD engedményt visszatérítik paypal számlámra, és 53-ért már 27% áfával megjönne GB-től is kínából. Ha jól számoltam 11 ezer lenne az áfa. Szóval 48-ért simán megérné ez amit küldtél. Rá is nézek.Ők amugy EU-ból küldik? Mert a weboldalon nem látok külön EU raktárat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4820 1 hónap garanciával:223000 Fori
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Épp utána számoltam amúgy hogy Gizchina-ról nem is érné megrendelni. 53-ra jönne ki ha a -15 USD engedményt visszatérítik paypal számlámra, és 53-ért már 27% áfával megjönne GB-től is kínából. Ha jól számoltam 11 ezer lenne az áfa. Szóval 48-ért simán megérné ez amit küldtél. Rá is nézek.
Meggyi001