Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Ez már jobban tetszik.
Épp utána számoltam amúgy hogy Gizchina-ról nem is érné megrendelni. 53-ra jönne ki ha a -15 USD engedményt visszatérítik paypal számlámra, és 53-ért már 27% áfával megjönne GB-től is kínából. Ha jól számoltam 11 ezer lenne az áfa. Szóval 48-ért simán megérné ez amit küldtél. Rá is nézek.Ők amugy EU-ból küldik? Mert a weboldalon nem látok külön EU raktárat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Suzuki topik
- Bundle topik
- Autóhifi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Épp utána számoltam amúgy hogy Gizchina-ról nem is érné megrendelni. 53-ra jönne ki ha a -15 USD engedményt visszatérítik paypal számlámra, és 53-ért már 27% áfával megjönne GB-től is kínából. Ha jól számoltam 11 ezer lenne az áfa. Szóval 48-ért simán megérné ez amit küldtél. Rá is nézek.
Meggyi001