Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kloden

senior tag

8-as version features:

Smart Compositor: az intelligens tervező:
    Professzionális minőségű videórészletek megnyitása - előre elkészítet maszkokkal, frame-ekkel, és mozgó path-okkal.
    Választhat akár számos minta közül és hozzáadhatja a saját zenéit, videóját és fényképeit!
    Videószekvenciák exportálása virtuális klippekként, amelyek a jövőben bármikor megnyithatóak, továbbszerkeszthetőek - ahogy a munka igényeli.

Smart Proxy: Valós idejű HDV
    HDV szerkesztés, akár közepes teljesítményű vagy mobil számítógéken - valós időben!
    Választható alacsonyabb felbontású megjelenítés, egyszerűen használható proxik, amik automatikusan készülnek el a fájlokhoz a háttérben
    Teljesen veszteségmentes feldolgozás! A végső kimenet mindig visszahivatkozik az eredeti felbontású fájlokra.
    Tökéletes megoldás videószerkesztőknek, akik már HDV kamerákkal is dolgoznak, és akár menet közben is szeretnének munkájukon dolgozni.
    Kötegelt képbeolvasás HDV-videóformátumban, akár a legújabb HDV kamerákról, felvevőkről vagy külső egységekről.
    Szerkesszen HDV-t akár teljes felbontású natív üzemmódban, akár Proxy módban
    Konvertáljon szabadon HDV Program Stream és Transport Stream (.m2t vagy .mpg) között, tekintse meg a moziját PC-jén, majd írja vissza a HDV-kamerájára vagy a deckjére.
    Konvertáljon HDV-t WMV-HD formátumba, vagy konvertáljon vissza bármilyen SD-formátumba DVD-tervezéshez: DV, WMV, Quicktime, vagy MPEG 2.

Továbbfejlesztett felhasználói kezelőfelület:
    Single-track szerkesztés mostantól bárhol elhelyezhet áttűnést bármelyik videórészleten!
    Bntsa ki vagy csomagolja össze a videósávokat az automatikus áttűnéseket minden egyes videórészleten
    Többszintű idővonal lehetőséget biztosít, hogy rugalmasan dolgozhasson egymástól elkülönülten a videó külön részein. Készíthet egy fő idővonalat, de dolgozhat más idővonalakon is (timeline), és a végén a végkimenetnél kombinálhatja őket.
    Virtuális videóklippek lehetőséget biztosítanak Önnek, hogy a szerkesztett videósávok csoportját virtuális klippé (Virtual Clip) alakítsa és utána a fő munkamenet bármely pontjára beillessze.
    Effektus menedzser pontosan oda teheti a kulcskockákat, ahová szeretné. Teljesen irányíthatja z audió-videó szűrőket, áttűnéseket, vagy a mozgó path-okat.

Videó és audió szerkesztés:
    Készítsen Dolby® Digital 5.1 Surround audió sávokat!
    Új Color Correction eszköz, színkorrekciókat végezhet a videóklip meghatározott részein
    SmartSound™ integráció segítségével egyéni royalty-free zenéket készíthet, amely pontosan olyan hosszú, mint a videója.
    Teljesen új Title eszköz. Segítségével könnyedén bárhol elhelyezhet szöveget a videókockán, illetve használhat szövegeffektusokat is
    Továbbfejlesztett Chroma Key eszköz
    Teljesen új Videó áttűnések és szűrők, amelyek még kreatívabbá teszik a napi munkáját
    Módosítható Maszk áttűnések
    Unique Particle Szűrők - felhők, hó és eső
    Teljesen új Strobe Motion szűrő: Flashback áttűnés, Duotone szűrő, Ghost Motion szűrő
    Automaitkus mentés az előre beállított egyéni igények szerint. Nem vész el hosszú órák munkája hibás projektfájlok írása miatt!
    Egyedi Enhance Lighting Szűrő segítségével megtöltheti fénnyel a sötét előteret!

Teljes integráció és valós idejű feldolgozás:
    PhotoImpact™ UFO fájlok közvetlenül is beilleszthetőek az idővonalakba, szerkeszthetőek az objektumok és az alfa csatornák
    VideoStudio™ integráció. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül is beimportáljon VideoStudio fájlokat!
    Többsávos renderelés segítségével kihasználhatja a legújabb processzorok tudását is!
    Valós idejű audió előnézet segítségével megnézhet egy audió sávot az idővonalon, miközben változtatja a paramétereit (Pl.: Dolby Digital 5.1 steering)

• Kloden

senior tag

Ilyen sokan használják?... :U
    Nem mondom hogy a legolcsóbb, és a legtöbbet nyújtó progi, de határozottan nem rossz.

• Kloden

senior tag

válasz Cyrin #6 üzenetére

Én is így vagyok ezzel, vannak horror bonyolultságú progik az biztos!
    Amilyen szinten én használom, arra bőven elegendő, még ha nem is tud magyarul. Kis rutinnal elboldogultam vele simán.
    Tutorokat én nem is próbáltam, autodidakta módon csinálom csak.

• Cyrin

addikt

én ugyanígy vagyok, csak a Pinnaacle-lel. Nekem is az egyszerűsége tetszett, de emellet sokat is tud, meg magyarul. A nagyobb progikban elvesztem a beállításokban. Nekem nem kell ennyi. A Ulead-et is próbáltam, de annak idején kezdőként a tutorialokból tanultam meg az első lépéseket, és a tutorial nem jött be, nem tudott megtanítani a kezelésére, mert beleuntam felidegelt az elhadart US angol szöveggel, de ettől még a progi jó.

• Kloden

senior tag

Media Studio Pro 8 felhasználói kézikönyve (pdf): [link]

Nagyon jó segítség tud lenni, ajánlom mindenkinek! :))

• Kloden

senior tag

válasz Tom5 #2 üzenetére

Köszi szépen, de ha ilyen gépem lett volna akkor mint most... :O Na de hagyjuk, akoriban az 5-ös verziót használtam, tetszett rendkívüli egyszerűsége! Szerencsére nem bonyolították meg azóta sem sokkal, csak újabb funkciók kerültek bele és nagyobb a file-formátum támogatottsága is! :R

• Tom5

addikt

válasz Kloden #1 üzenetére

Tényleg jó kis progi!Sokat használom Én is de kezdő vok,és szívesen látom a tippeket,ötleteket!A videó amúgy nagyon jó amit csináltál!Le a kalappal és gratula hozzá!!! :C
    Pörögjön a topic!

[Szerkesztve]

• Kloden

senior tag

Ilyen topik híjján gondoltam nyitok egyet eme remek programnak, [link] mivel nagyon szeretem használni könnyű kezelhetősége miatt, jól átlátható kezelőfelülete is nagyon kellemes csalódás volt az Adobe Premiere után.
    Nem vagyok sajnos nagy szakértője a proginak, de pár éve ezzel a progival vágtam össze egy saját -renderelt- videót, [link] (hangeffektekkel, videoeffektekkel, rengetek beszúrt hanggal, stb...) és semmi gond nem volt a napokig tartó vágás során, akkor fogott meg igazán a program.
    A progi jól használható videók vágására, wmv-től avi-n át mpeg-ig mindent vág, mindenbe konvertál is egyszerűen.

Kép a 8-as verzióból: [link]

Szívesen várom az észrevételeket, kérdéseket ide!

Új hozzászólás Aktív témák