Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
8-as version features:
Smart Compositor: az intelligens tervező:
Professzionális minőségű videórészletek megnyitása - előre elkészítet maszkokkal, frame-ekkel, és mozgó path-okkal.
Választhat akár számos minta közül és hozzáadhatja a saját zenéit, videóját és fényképeit!
Videószekvenciák exportálása virtuális klippekként, amelyek a jövőben bármikor megnyithatóak, továbbszerkeszthetőek - ahogy a munka igényeli.Smart Proxy: Valós idejű HDV
HDV szerkesztés, akár közepes teljesítményű vagy mobil számítógéken - valós időben!
Választható alacsonyabb felbontású megjelenítés, egyszerűen használható proxik, amik automatikusan készülnek el a fájlokhoz a háttérben
Teljesen veszteségmentes feldolgozás! A végső kimenet mindig visszahivatkozik az eredeti felbontású fájlokra.
Tökéletes megoldás videószerkesztőknek, akik már HDV kamerákkal is dolgoznak, és akár menet közben is szeretnének munkájukon dolgozni.
Kötegelt képbeolvasás HDV-videóformátumban, akár a legújabb HDV kamerákról, felvevőkről vagy külső egységekről.
Szerkesszen HDV-t akár teljes felbontású natív üzemmódban, akár Proxy módban
Konvertáljon szabadon HDV Program Stream és Transport Stream (.m2t vagy .mpg) között, tekintse meg a moziját PC-jén, majd írja vissza a HDV-kamerájára vagy a deckjére.
Konvertáljon HDV-t WMV-HD formátumba, vagy konvertáljon vissza bármilyen SD-formátumba DVD-tervezéshez: DV, WMV, Quicktime, vagy MPEG 2.Továbbfejlesztett felhasználói kezelőfelület:
Single-track szerkesztés mostantól bárhol elhelyezhet áttűnést bármelyik videórészleten!
Bntsa ki vagy csomagolja össze a videósávokat az automatikus áttűnéseket minden egyes videórészleten
Többszintű idővonal lehetőséget biztosít, hogy rugalmasan dolgozhasson egymástól elkülönülten a videó külön részein. Készíthet egy fő idővonalat, de dolgozhat más idővonalakon is (timeline), és a végén a végkimenetnél kombinálhatja őket.
Virtuális videóklippek lehetőséget biztosítanak Önnek, hogy a szerkesztett videósávok csoportját virtuális klippé (Virtual Clip) alakítsa és utána a fő munkamenet bármely pontjára beillessze.
Effektus menedzser pontosan oda teheti a kulcskockákat, ahová szeretné. Teljesen irányíthatja z audió-videó szűrőket, áttűnéseket, vagy a mozgó path-okat.Videó és audió szerkesztés:
Készítsen Dolby® Digital 5.1 Surround audió sávokat!
Új Color Correction eszköz, színkorrekciókat végezhet a videóklip meghatározott részein
SmartSound™ integráció segítségével egyéni royalty-free zenéket készíthet, amely pontosan olyan hosszú, mint a videója.
Teljesen új Title eszköz. Segítségével könnyedén bárhol elhelyezhet szöveget a videókockán, illetve használhat szövegeffektusokat is
Továbbfejlesztett Chroma Key eszköz
Teljesen új Videó áttűnések és szűrők, amelyek még kreatívabbá teszik a napi munkáját
Módosítható Maszk áttűnések
Unique Particle Szűrők - felhők, hó és eső
Teljesen új Strobe Motion szűrő: Flashback áttűnés, Duotone szűrő, Ghost Motion szűrő
Automaitkus mentés az előre beállított egyéni igények szerint. Nem vész el hosszú órák munkája hibás projektfájlok írása miatt!
Egyedi Enhance Lighting Szűrő segítségével megtöltheti fénnyel a sötét előteret!Teljes integráció és valós idejű feldolgozás:
PhotoImpact™ UFO fájlok közvetlenül is beilleszthetőek az idővonalakba, szerkeszthetőek az objektumok és az alfa csatornák
VideoStudio™ integráció. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül is beimportáljon VideoStudio fájlokat!
Többsávos renderelés segítségével kihasználhatja a legújabb processzorok tudását is!
Valós idejű audió előnézet segítségével megnézhet egy audió sávot az idővonalon, miközben változtatja a paramétereit (Pl.: Dolby Digital 5.1 steering) -
Kloden
senior tag
Ilyen sokan használják?...
Nem mondom hogy a legolcsóbb, és a legtöbbet nyújtó progi, de határozottan nem rossz. -
-
Cyrin
addikt
én ugyanígy vagyok, csak a Pinnaacle-lel. Nekem is az egyszerűsége tetszett, de emellet sokat is tud, meg magyarul. A nagyobb progikban elvesztem a beállításokban. Nekem nem kell ennyi. A Ulead-et is próbáltam, de annak idején kezdőként a tutorialokból tanultam meg az első lépéseket, és a tutorial nem jött be, nem tudott megtanítani a kezelésére, mert beleuntam felidegelt az elhadart US angol szöveggel, de ettől még a progi jó.
-
Kloden
senior tag
hu, látom pörög a topik

-
Kloden
senior tag
Media Studio Pro 8 felhasználói kézikönyve (pdf): [link]
Nagyon jó segítség tud lenni, ajánlom mindenkinek!
-
Kloden
senior tag
Köszi szépen, de ha ilyen gépem lett volna akkor mint most...
Na de hagyjuk, akoriban az 5-ös verziót használtam, tetszett rendkívüli egyszerűsége! Szerencsére nem bonyolították meg azóta sem sokkal, csak újabb funkciók kerültek bele és nagyobb a file-formátum támogatottsága is! 
-
Kloden
senior tag
Ilyen topik híjján gondoltam nyitok egyet eme remek programnak, [link] mivel nagyon szeretem használni könnyű kezelhetősége miatt, jól átlátható kezelőfelülete is nagyon kellemes csalódás volt az Adobe Premiere után.
Nem vagyok sajnos nagy szakértője a proginak, de pár éve ezzel a progival vágtam össze egy saját -renderelt- videót, [link] (hangeffektekkel, videoeffektekkel, rengetek beszúrt hanggal, stb...) és semmi gond nem volt a napokig tartó vágás során, akkor fogott meg igazán a program.
A progi jól használható videók vágására, wmv-től avi-n át mpeg-ig mindent vág, mindenbe konvertál is egyszerűen.
Kép a 8-as verzióból: [link]
Szívesen várom az észrevételeket, kérdéseket ide!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de hagyjuk, akoriban az 5-ös verziót használtam, tetszett rendkívüli egyszerűsége! Szerencsére nem bonyolították meg azóta sem sokkal, csak újabb funkciók kerültek bele és nagyobb a file-formátum támogatottsága is!