Hirdetés

Aktív témák

• ovecs

senior tag

Szeretném megköszönni annak akinek a fejéból kipattant ez a zseniálisan sz*r ötlet!
    Fantasztikus húzás volt!!!!!!!
    Ez aztán az egyenlőség jegyében történt.... Most sokkal nehezebb saját avatart szerezni, mint a régi rendszerben, nem is beszélve arról, hogy van olyan aki vissza lett fokozva, jelenleg nem kaphatna sajátot, és mégis van neki.... Hát ez szép.......
    Nem azokat szeretném lehúzni akik ilyen helyzetben vannak, hanem én azt támogatom, hogy a rendszer álljon vissza úgy ahogy régen volt, mert szerintem ez így egyáltalán nem igazságos.
    Például csak mert valaki x nappal előttem regisztrált ő kapott én meg még jó ideig nem fogok( tudom, hogy még 1 évet kellett volna rá várnom, de ahogy most fest a dolog, még jó pár évig várnom kell rá, ja és ha valaki ebbe kötne bele, igen nekem örömet okozott volna, hogy egyéni rám jellemző arckép jelenik meg a hozzászólásaimnál)

Etikátlan lépés volt, és alapvető erkölcsi normák sérültek az új rendszernek köszönhetően.
    És nagyon nagy igazságtalanságnak érzem, sőt nagyon felháborítónak tartom, mert ez diszkrimináció!!!!!
    Mellesleg erről hány fórumtagot kérdeztetek meg? Hiszen a fórum értünk van.-Vagy nem?

- SZERINTEM......

ovecs

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák