- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #590 üzenetére
a lényeg, hogy a design szerintünk is elavult itt-ott, és tarkabarka itt-ott. de muszáj volt már kilőni, évek óta görgetjük magunk előtt. ha elrendeződtek a funkciók, megy minden, szusszanunk egy-két hónapot, akkor kipucoljuk és modernizáljuk, kontrasztosabb is lesz. megígérem.
-
vmatyko
tag
válasz
B-L-A-C-K #551 üzenetére
Ez mondjuk elég szomorú
A design ugye a régi felhasználókat nem fogja elkergetni (akárhogy is sírnak), de ha valaki új jön ide, akkor elég gagyi hatást kelt, ami ugye egy fizetős szolgáltatásokat (is) nyújtó oldalnál nem túl előnyös.
Nyilván nem akarom én itt feltalálni a spanyolviaszt, de ez tényleg nem elhanyagolható kérdés. -
zoltan6
addikt
válasz
B-L-A-C-K #551 üzenetére
nekem is többnyire a kinézettel van bajom
mennyi kínai oldalt dob ki a google képkeresője ezzel a színösszeállítással. -
válasz
B-L-A-C-K #315 üzenetére
ez nem egy hiba, ez az ízlésed. vagy akár mindenki ízlése, a lényeg, hogy ez nem egy hibás valami. és tényleg nem keveset foglalkoztunk már ezekkel az észrevételekkel.
de miután a jobb felső sarokban kapcsolható buborékok számomra értelmezhetetlenek, megalkuszom majd a fejlesztővel egy másik alternatív hátteren helyette, ami egyben sötétebb oldalhátteret eredményez.
ezen felül ezzel a kérdéssel ("túl világos az oldal") nem fogunk átállás előtt többet foglalkozni már.
-
válasz
B-L-A-C-K #312 üzenetére
miként az előbb is írtam: már megcsináltam. azért lett most ilyen jó sötét. azt a részt meg nem értem, hogy "erőltetem az én és az emberek 99%-ának". mindenki egy ember, hiába érzi úgy, hogy az ő igazsága mindenki igazsága. mindenkitől elfogadjuk a kritikát, de már sokszor kértem, hogy senki se viselkedjen úgy, mint a nép hangja (és pláne ne úgy, mint a nép haragja).
a színeken tényleg legalább 3 lépcsőben sötétítettünk, legutóbb úgy, hogy fogtam a régi hardverapró színeit, betettem, aztán annyit tekertem rajtuk épp csak, hogy ne lógjanak ki az oldalból. egyedül az oldalon kívüli hátteret tudnánk még sötétíteni (egyedül az különbözik picit jobban a régitől), de ugye ott sem kell messzire menni, jelen oldal háttere sem olyan sötét, mégis egész jól elfórumozunk itt mindannyian.
a probléma mértékét nem tartjuk már szignifikánsnak, ez így van. sötétebb oldalhátteret meg éppenséggel lehet csinálni, lehet, hogy csinálunk majd opcionálisan.
-
föccer
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #267 üzenetére
Gyakorlatilag a háttér nem szürke, hanem törtfehér, illetve a betűk nem feketék, hanem rozsdabrnák. A többi szín gyakorlatilag a jelenlegi HA-ról lett átvéve.
Szerintem bőven kárpótol mindenkit a temérdek új funkció és a hivatalos értékelési rendszer. Csak van aki ezt még nem látja
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #265 üzenetére
Pedig rengeteg minden lett változtatva rajta. Én még a legelső indulás előtti néhány hónapban is látta/használtam/teszteltem és azóta folyamatosan nyomon követtem. Hidd el, rengeteget dolgoztak rajta.
Gyakorlatilag az alap koncepció nem változott, szinte minden más igen.
üdv, föccer
Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged