- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
-
antikomcsi
veterán
Vegyél egy 20/24 átalakítót.
Van nekem egy nagyon jó super flower tápom 20 tűs csatival, és egy an8 fatal1ty-m 24 tűs csatival. És a kettő között egy ilyen átalakító. Én drágán vettem 500+áfa volt, de mostanság már 300+áfa alatt is beszerezhető, ha belefér még a keretbe.Ne aggódj, jó lesz.
-
orbano
félisten
jó választás, bár én inkább valami komolyabb lapot vennék. elégedett lennél pl. egy asus a8n sli-deluxe lappal. nem is valami hiperdrága és mindent tud...
x800 pro tudtommal nincs pci-eben, de van helette sima X800. ebből a sapphire pl. elég állat, nekem az van (eladom, nem kell?
ramból jó és olcsó alternatíva a d43, ha mákod van, ki tudod hajtani a 250mhz-et, aminek a proci is nagyon fog örülni, mert így szinkronban egy 3000+ 9x250mhz-en elég szépen muzsikál, és szinte kivétel nélkül az összes megy ennyit különösebb probléma nélkül.
A procinál viszont már mindenképpen csak Venice magosat vegyél, mert a javított memóriavezérlőnek köszönhetően nem lesz annyira finnyás a ramokra, mint az elődje. De erről sokat egyelőre nem tok (most járok éppen utána) -
Szten Márs
nagyúr
Én azt mondom, hogy Prescottot meg intelt a 945/955-ös lapkakészlet kijöttéig nem nagyon kéne venni. AMD-d van, miért akarsz váltani? Rossz volt az AMD?
Nem tudom mire akarod használni, ha videótömörítésre, meg szerkeztgetésre, akkor lehet, hogy jobb az Intel, ha gaméra, akkor ezer százalék, hogy egy AMD64-el járnál jobban, de te tudod.
A memóriára vigyázz, sokan megtanultuk már saját kárunkon, hogy a nem párba válogatott nem mindig kóser. Persze ez nem törvényszerű.
Agp-s 6600GT? Drágább mint a PCI-expresszes társa és lassabb is. Meg ha már új konfigot veszel legyen időtálló nem? Az a minimum. Tehát kéne, hogy legyen rajta: Pci-expressz, duálproci támogatás, és a memória sávszélességgel se legyen gond. A dual ddr2-533-nál azért ez utóbbi elég gáz.
Mindent egybevéve tudod mi a legjobb? Nézd meg a nevem alaat az én konfigomat
De tényleg nem ajánlom, hogy most már AGP-zz. A jövőben igencsak megbánnád. -
antikomcsi
veterán
Magán véleményem szerint, ha játszani szeretnél főleg, akkor nem kell feltétlen pentiumot venni.
Egy 3-3.3GHz-en futó Prescott annyit tud everest szerint, mint egy a64 s939 1800MHz-en.
Játékra és otthoni felhasználásra tökéletes az a64-is.
Semmi esetre sem vennék agp-s lapot, csakis olyat, ami pci-e-s, és egy egyszerű biosfrissítéssel mennek majd benne az új két magos procik. Jobban fejleszthető, és valamelyest értékállóbb, illetve támogatja azokat a szabványokat, amik jól jönnek később, mint pl. a sata2.
Nekem nagyon beválik eddig a Fatal1ty AN8, alpon is mindenre elég a teljesítménye, és e mellett nagyon jól húzható, stabil lap. Ízlés szerint tehetsz bele akár 6800-at is, nekem egy asus en6600gt van benne ami szintén jól húzható, és valószínű marad is, mert tökéletesen elégedett vagyok vele.
És a 6600, vagy 6800-as kártyák pillanatnyilag időtállóbbnak néznek ki ha csak az sm3.0 támogatást nézzük. Amit ugyan még nem nagyon használ, de később jól jöhet, egy x700 viszont nem fogja tudni.
kérek mindenkit ne bonyolódjunk amd<->intel vagy ati<->nvidia vitába
Persze, hagy p4 a vágyad akkor vegyél azt, de ne számíts rá, hogy többet fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest