Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Egy kis segítség kellene az UHU telepítésével kapcsolatban.
Van egy Acer Aspire 5536G laptopom, amire fel szeretnék húzni egy UHU-t.
Felmentem az uhulinux.hu-ra, és letöltöttem onnan a DVD-s 2.1-es kiadást, majd kiírtam egy lemezre.
Beteszem a lap-topba, restartolom a gépet, majd be is jön az UHU kezdőképernyője: telepítés, frissítés stb.
Kiválasztom a telepítést, majd egy kis idő múlva kiírja a következőt:var/lib/install/-t nem lehet ide áthelyezni: /var/lib/uhu-installer/target/var/log: Nem létező fájl vagy könyvtár. Installation failed.
Deep Deep trouble
starting depug shell
root:/var/lib/uhu-installer/target#Megoldást eddig nem sikerült találnom rá, ami azt illeti, azt sem tudom, mi lehet a gondja. Másnak is volt már ilyen problémája, vagy ez teljesen egyedi? Rosszul lenne kiírva a lemez? Csak mert az írom eddig tökéletesen működött, szóval nem tudom, miért éppen most kellene elromolnia... valami tippje van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest