- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Nedudgi #1860 üzenetére
köszönöm a tippet,lehet hogy jó is lett volna,de akkor lol voltam,h fényképezni kellett volna.mcedit-et használtam világ életemben itt viszont nem volt olyan.Nah emlékeztem volt vi editor jó használjuk azt,de nem engedte felülirni,elmentjük másik fileba és majd átnevezzük.Meg is történt aztán utána látom,hogy nem tom hogyan,de a vi helpjét mentettem ki és azzal meg felülírtam a sources.list-et so annak lőttek.
Gratula magamnak
Megyek be suliba ott van installva hüle qt
LOOOOOOL -
tomazin
veterán
válasz
Nedudgi #1857 üzenetére
Hát ezt dobja:
szalontai@szalontai:~/Desktop/qt-x11-opensource-src-4.1.2$ sudo apt-get install qt3-designer
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése... Kész
Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez talán azt jelenti, hogy
egy lehetetlen állapotot kértél vagy ha az unstable disztribúciót
használod, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy ki
lett mozdítva az Incoming-ból.
Mivel csak egyetlen műveletet kértél, ez nagy valószínűséggel arra utal
hogy a csomag egyszerűen nem telepíthető és egy hibajelentést kellene
kitölteni a csomaghoz.
A következő információ talán segít megoldani a helyzetet:
A következő csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
qt3-designer: Függ ettől: libqt3-mt (>= 3:3.3.4) de az nem telepíthető
E: Törött csomagok
Mellékesen annak amit letöltöttem,ha megcsinálom vele a ./configure-t majd a make-t utána még kellene azzal valamit tenni,h működjön?
Köszi a segitséget -
tomazin
veterán
válasz
ngabor2 #1852 üzenetére
nem apt-getel próbáltam,mert mind említettem full hüle vok a linuxhoz.Van a alkalmazások/alk. telepítése,de ott kiírja,h telepitsem a a kdev3-at.
Fogom a synapticot,de ha ott telepíteni akarom ezt kiirja,h meg kell hozza libpcr3,megkeresem,felrakom,próbálom megint a kdev3.at,és ekkor kidobja,h:
kdevelop3:
Függ ettől: kdelibs4c2 (>=4:3.4.2) but it is not installable
Függ ettől: libqt3-mt (>=3:3.3.4) but it is not installable
Függ ettől: autoconf but it is not installable
Függ ettől: automaken but it is not installable
Függ ettől: kdebase-bin but it is not installable
Függ ettől: kdevelop3-data, de az nincs telepítésre megjelölve
Függ ettől: kdevelop3-plugins, de az nincs telepítésre megjelölve
Jah de töltöttem is le a,és azzal eljutottam odáig,hogy a ./configure szépen lement.Aztán a make is ment egy darabig,majd elkezdte kiirogatni,h bizonyos változók nem láthatóak,nem megfelelő típusok etc. és meghalt.Hát gondolom nem fog nekem igy működni a qt.. -
tomazin
veterán
Sziasztok!
''Hatalmas'' linux mágus vok,so nem kell majd kinevetni:
Haverom adta nekem ezt az ubuntut,h ez jó.Naon szép is volt minden,amig el nem jött az a kritikus pont,hogy felrakjam a qt designert.A csomagkezelője nem teszi fel,mert ''feloldhatatlan függőség'' van. Ohh gondoltam majd leszedem trolltech oldaláról.Le is szedtem,de mikor elindítom a configure-t akkor kidobja,h valami make-t is be kell irni.Hat jó megnézem a readmeben próbálom is,de azt irja,h make ismeretlen parancs.
Segitsetek pls,h mi lenne az
köci
szerk.:masszivan olvasom a fenti linket,csak már kellene csinálni a progot,sé itt hátha hamarabb segit valaki
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest