- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
fradi81 #5585 üzenetére
Oké, de ez nekem nem jó. Nem akarnám teljesen kikapcsolni, csak 2 órára időzíteni, amit az energiagazdálkodás nem enged meg, itt a maximális idő 1 óra, de úgy néz ki hogy az sem működik, a teljes kikapcsolás is a fent említett paranccsal megy, de az is csak egy újraindításig.
Ha valaki ismer valami megoldást erre kérem írja meg. Én is találtam már róla leírást, ezek szerint ez egy bug, ahol pontosan ezt ajánlották, valamint egy screensaver progit, ami képes kezelni más időtartalmakat.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #5555 üzenetére
Nem hiszem el, ugyanaz a probléma, úgy hogy semmit sem állítottam, nem telepítettem. De már megint, saját különálló életre kelve, a gépem 10 percenkét újra úgy dönt hogy elsötétül.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #5554 üzenetére
A válasz megvan, csak egy picikét csodálkoztam azon hogy a beépített fényerő és zárolás funkció nem működik, sőt bármilyen állítgatása (idő, ki/be kapcsolása, fényerő) semmilyen haladást sem hozott. Kizárólag a képernyővédő teljes kikapcsolása a sudo xset s off paranccsal lehetséges.
-
Csakénvagyok
őstag
Sziasztok.
12.10 alatt hogyan kel kikapcsolni a képernyővédőt, mert bárhol is állítgatom 10 percenként kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged