- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Aktív témák
-
joey04
titán
Nem akarom elkiabálni, pár napnyi olvasgatás nem kis szerencse és pár
után sikerült mindent belőni.Persze nem minden 100% de jól használható minden funkció amit Win alatt ügyködök.Érdekes rendszer lehet vele mókolni rendesen.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Köszönöm, közben ez is megoldódott. most egy nagyobb problémám van:
Nálam is előjött ez a BusyBox probléma, a helyzet a következő:
Feltelepítettem és már használtam is Vista mellett a rendszert,pár nap alatt minden problémát sikerült megoldani.aztán észrevettem amit az első Ubuntu telepítésnél is láttam hogy a BIOS-ban valamiért elállítja az órát.Visszaállítottam az igazira és azóta nálam is BusyBox van.Megpróbáltam megint előretolni az órát hátha akkor elindul de nem segített.semmilyen más változás ne történt.Nagyon idegesítő mert végre szinte minden problémámra és beállításra megtaláltam a megoldást, finomhangoltam a rendszert és az utolsó lépcsőfoknál pofára estem. mit lehet ilyenkor tenni? -
joey04
titán
Ubuntu alá melyik a legjobb videókonvertáló progi?
hiába olvasgattam utána egy normálisan müködőt sem találtam ami mindent jól ismerne és kezelne pl flv mp4 avi wmv nem találtam olyat ami ezeket mind vinné... -
joey04
titán
na ez egyre jobb.
most újra feltettem, az elején kiírja rendesen hogy samsung monitorról van szó és engedi a beállítást 1024 felé nyomni, aztán felpakolom az nvidia drivert, restart és unknown monitor nem lehet 1024 felé nyomni.
a linken találtam ilyet: képernyők és grafika menü. előhoztam, ott beállítottam a monitoromat, a következő belépésnél az fogad hogy a usename jelszó beírása után monitor kikapcsol... a rendszer belép, hallom ugye a bejelentkező dallamot de nincs kép, monitor lekapcsol.most hogyan tovább? -
joey04
titán
sziasztok.
még régebben kiváncsi voltam milyen a linux ezért felkerestem egy logout írást(ezt) és feltettem.
ott kezdődött a dolog hogy az internet kapcsolatot hiába lőttem be nem működött, viszont érdekes módon terminálból sikerült beállítani, ez vajon mitől lehet?
a másik gondom a monitor felbontása: 1024*768at enged max beállítani, utánaolvasva találtam hogy sudo gedit /etc/X11/xorg.conf és lehet szerkeszteni hozzáadni felbontást. a probléma az hogy a megnyitott fájlban nincsenek felbontások, egy sem...
és végül: mint írtam megy a net de egy idő után bontja a kapcsolatot és nem tudok újracsatlakozni csak reboot során... ez miért van, mi a megoldás, jó lenne ha nem bontaná a kapcsolatot automatikusan
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest