Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
-
ati888
senior tag
Hi
Segítsetek már egy kezdőnek. Felraktam ezt az Ubuntut, úgy tűnik működik is, csak az egeret nem ismeri fel (nem működik) és így nem nagyon tudok semmit sem csinálni. Namármost ez egy régi gép egy PS/2-es egérrel, lehet ez a gond?
A másik: ADSL netet hogy kell beállítani ubuntu-ban?
ati
-
ati888
senior tag
Hi.
Nekem egy régi P4-es, Geforce Ti4200 gépre kellene feltennem ezt az ubuntut, de még sosem csináltam ilyet. Kérdésem, hogy a telepítést hogy kell csinálnom? A vga driverekre és az internetbeállításra gondolok elsősorban, hogyha ezek már mennek onnantól könnyebb a dolog.
ati
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest