- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
najo, akkor további info.
amikor frissítettem, nem akartam hogy elizélje nekem a grub menu.lst-jét, mert xp is van a gépen, beállítottam egyszer, hogy auto arról induljon és biztos ami biztos, arra azt mondtam, hogy azt hagyja. innentől kezdve még a régi kernel fut 2.6.27-11esetleg egy menu.lst frissítés, hogy az új kernelt indítsa?
-
sz0k3e_
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Először is szeretném leszögezni, hogy teljesen analfabéta vagyok a linuxokhoz. Eddig 8.10es Ubunto volt fent a notimon, azt "használtam" (magyarul 2hetente 1x ránéztem, frissítgettem, aztán vissza win...) Ma frissítettem 9.04-re, és úgy gondoltam, hogy akkor már kipróbálnék pár dolgot, gondoltam felrakom nvidia drivert is. Ezzel már régebben is próbálkoztam, annak mindig reinstall lett a vége, az x server mindig megdöglött, termiálból pedig általában fél óra után meguntam a netről szedett "varázsszavak" beírkálása utáni 0 eredményt. Na a lényeg, hogy most is elkezdtem keresgélni, nézegetni, hogy hogy s mint kéne csinálni a telepítést, és mindenhol azt olvasom, hogy ilyen, meg olyan könnyű, ehhez képest reggel 10óta x@raxok vele, és jelenleg ott tartok, hogy indításnál csomó hibaüzenetet kapok, (összetevő nem található/lefagyott a bejelentkezőalkalmazás stb...) aztán egy kis idő után jön egy kérdés, hogy egy magasabb számú kijelzőn meg szeretném-e próbálni az indítást, és akkor végülis elindul a grafikus rész is. Most már az is csak 800x600-ban. Fogalmam sincs már, hogy mit csináljak.
Amúgy egy FX Go5200-t szeretnék telepíteni, 1280x1024-es képernyővel.ui: megcisnáltam az 1. hsz-beli install-t is, ilyenkor az nvidia x server settings közli velem, hogy: "You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server. "
amióta pedig futtattam az nvidia-xconfig -ot, azóta van csak 800x600 (addig 1024ben ment, sőt driver telepítés előtt még 1280-at is ki lehetett választani, csak ott ronda volt a kép)
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest