- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
Hix3r
csendes tag
-
Hix3r
csendes tag
Sziasztok!
Pillanatnyilag a legnagyobb problémám az, hogy az ATi X1600Pro kártyámat nem tudom rendesen használni az új verziókon. Már kipróbáltam az X-org butítást 9.04 alatt még anno és úgy használni a Catalyst 9.3-at, de nem voltam egy szakértő, meg nem is tetszett a végeredmény...
Most gondolkoztam, hogy más disztribúciót kipróbálhatnék, de érthetően ott is küzdenek az emberek ezzel a problémával. Az open-source részleg meg még picit kezdetleges 3Dhez és sebességhez, legalábbbis amit alapból láttam.
Olvastam, hogy van aki 8.10-et használja, mert azzal még kompatibilis a Catalyst 9.3, de annak meg mindjárt lejár a supportja.
Ezért kérdezném, hogy tudtok-e olyan kiadást, vagy esetleg más disztribúciót, ami még rendesen kezelni tudja a régebbi ATi kártyákat? Vagy ha tudtok jó open-source fejlesztést, amiről nem tudok, és segít a problémán? Esetleg használjam a 8.10-et akkor, és mivan ha lejár a support?
Tényleg kb. egyetlen akadályom, hogy a grafikus kártyámat rendesen támogatva tudjam használni a rendszert. Persze ez az ATi hibája, de micsinálni nem tudok...
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged