- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Alexios #20373 üzenetére
nem tudom lehet a frissítés miatt van. de az eddigiekkel semmi gond nem volt és ez már a harmadik frissítés ezen a rendszeren asszem. azt terveztem, hogy majd a következő LTS-nél újra rakom akkor már ext4-el, de lehet itt az ideje. de még reménykedem, hogy megszelídül
azért is fura, mert az eddigiek nagyon stabilak voltak nálam. nagyon minimális gond volt csak az is csak akkor, ha közvetlen kiadás után frissítettem, de ezek is megszűntek egy két hét alatt.
jó hallani, hogy nálatok rendben van
-
Major Major
senior tag
válasz
Alexios #20084 üzenetére
ez alapján kéne megpróbálni, de csak egy része fedi a te helyzetedet
idáig kéne eljutni:
If it does not exist yet in your distro, use the old "acerhk" method outlined here below.
==================================================
If you do not want to compile the 32bit driver (acerhk.ko) from source, download it directly from my website.
Just do this:
$ wget http://www.edbl.no/karmic/acerhk.ko
$ sudo mkdir -p /lib/modules/$(uname -r)/extra/
$ sudo mv acerhk.ko /lib/modules/$(uname -r)/extra/
$ sudo depmod -a
http://www.edbl.no/karmic/acerhk.ko.md5sum contains checksum if you want to verify the file. -
-
Major Major
senior tag
válasz
Alexios #20065 üzenetére
azaz visszakapod a promptot?
sudo modprobe acer-wmi ?szerk: nem fog menni
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest