- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Amíg nem kezdett el érdekelni a linux, én sem láttam az XP-én és mp3-on túlra. Az emberek egyedfejlődése során inkább a win-t alkalmazó alakul ki először, a szomszéd Pistike hatására. Ezzel együtt megszokja, hogy minden ingyen van, mert a neten lehet hozzá crack-et találni.
Csak a felnőtté válás során alakul ki a valós értékítélet, és kezdi el érdekelni az embert, mi van az MS-en túl. Ekkor jön rá, hogy az MP3 is egy licensz, aminek használatáért fizetni kéne, a szerzői jogdíjakról nem is beszélve. Meg hogy van free világ, ahol kompomisszumokkal ugyan, de lehet élni.
Most még az emberek nagy része visszafordul, mert nem látják vagy nem ismerik fel az ELV-et ezen irányvonalak mögött. Vagy egyszerűen hozzászoktak már és nem akarnak váltani. De ez szerencsére változóban van.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest