- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
HENE
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Köszi!
A firmware dolgot azért nem értettem, mert az angol nyelvű oldalon azt írták, hogy a linux támogatja az az összes Broadcom eszközt (driverek megvannak), de firmware-re is szükség van, amit jogi? okok miatt nem tartalmazhat a telepítő.
Mióta van szüksége firmware-re egy wifi modulnak? Ez nem volt tiszta. Ez egyedi eset vagy más hardverelemeknél is előfordulhat? Más notebookon is próbáltam már linuxot, ott nem volt ilyen gond, sőt mindent azonnal felismert. Azért volt ez furcsa.
-
válasz
ViZion
üzenetére
Jajj-jajj...
Lubuntu nem telelpült, ha a telepítés közbeni frissítés be volt kapcsolva. Telepítettem ezek nélkül, de frissíteni nem engedi. Hitelesítési hiba, meg valamit nem talál... hitelesítési hibát megoldottam, de frissítés felénél kb. kiyrja, h nincs internet kapcsolat, és megáll a frissítés, pedig net az van. pfff... ezt a nyűgöt.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő