Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hello Kendek!
látom te lubuntus vagy, én telepítettem 11.10-es ubira lxde-t, és gyorsabb lett mint bármilyen előző felület(asztali környezet). a kérdésem az hogy lubuntuból hosszan támogatott verziók vannak? és mikori a legutolsó? érdemes-e újratenni a rendszert egy lubival, attól még gyorsabb lesz, vagy nem? -
>-48-<
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a választ!
Egy 75GB-s partíción terpeszkedő szinte szűz telepítésről van szó. Összesen kb 8GB adatom van a gépen. Ezért találtam picit furán soknak a szükséges időt. 
Egyébként sógorom munkásgépén win7 van és mivel épp térítem, ciki lenne ha bejelezne az egyik pendrive-omra. Ez csak ilyen elvi dolog tudod.

Azért a clamav-ot választottam, mert az tárolóból telepíthető. Paranoid állat vagyok tudom, de nem bízom a vírusirtó cégekben.
Amúgy meg hallgatok az okosabbra és szarok a vírusvédelemre. Sógorom meg használjon linuxot és akkor neki sem kel majd izgulnia!

Aktív témák
- Revolut
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Interactive Brokers társalgó
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy 75GB-s partíción terpeszkedő szinte szűz telepítésről van szó. Összesen kb 8GB adatom van a gépen. Ezért találtam picit furán soknak a szükséges időt.