- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Jah, nekem ezt ne köszönd, én leginkább csak a Rendszermenttet biztosítottam hozzá (és nem kifejezetten hozzá), meg pár technikai tanáccsal szolgáltam. Ilyen rendszert bárki más is össze tud dobni, hiszen csak beállogatás kérdése, majd az általam készített alkalmazással pár gombnyomással elkészíthető belőle a .iso fájl.
Persistent módban az első indítás technikai okok miatt kicsit lassabb, majd aztán már pörgősebbre vált. Az isolinux menü konfigurálásával elhagyható a persistent mód akkor, mikor nincsen rá szükség. Ehhez vagy mindig az indítóparaméterek közül törlöd ki, vagy mivel penről van szó, bármikor beszerkeszthetsz egy külön indítót is hozzá. Technikai segítséget szívesen nyújtok hozzá ha nem tudnád, hogy miként kell eljárni.
A rendszert a Rendszermenttel lehet telepíteni, a menüben megtalálod az indítóját. Particionáláshoz használd a GPartedet, majd a telepítőnél megadhatod a felhasználói és gépadatokat. Aztán már csak a használandó partíciókat kell kiválasztani meg pár beállításról lehet még dönteni, és indulhat is a telepítés. De azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy minimális Linuxos ismeretekkel kell rendelkezni hozzá.
Aktív témák
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- iPhone topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Trollok komolyan
- Iqos cigaretta
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi