- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
Aktív témák
-
hallari
tag
Rendben, megnéztem ezt a videót, valóban látszik compiz configban a Unity bővítmény.
http://www.youtube.com/watch?v=pjhFz-wv6Qw
A probléma csak azzal van (5:15-től), hogy kocka forgatásnál nem tűnnek el a dokkok, az élei nagyon csúnyák és szinte semmiben nem emlékeztet a 10.04 alatt megszokott és megszeretett eredetire.
Aztán megnéztem ezt a videót, és úgy tűnik addigra kijavították a bugokat.
http://www.youtube.com/watch?v=oujodEjrbi8&feature=related
Köszi a korrekciót!
Innentől már rendben a verziócsere.
-
aag
őstag
Azért vették fel, hogy a Unity a lehető legjobban idomuljon a Compizhoz.
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie. Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv. Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek. Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Én maradtam a 10.10-nél. Aztán talán a Linux Mint 12 következik, vagy az openSUSE12.1 , még nemtudom, de sajnálom, hogy így el tudták cseszni ezt a szerethető disztrót...
Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest