Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
A tetszik/nem tetszik egyáltalán nem az. Nekem pl nem tetszik az apple-féle design, és mivel erre hajazott kezdetben a kde4, az sem tetszik még ma sem. Bár ezekkel szemben érveim is vannak

A lassúsággal kapcsolatban én a vsyncben találtam meg a megoldást. Érdekes h eddig mindig ki volt kapcsolva alapból, most nem, és erős teljesítményromlást okozott. Ami a bugokat illeti, én eddig egyet találtam érdemben, de azt már javították.
A produktivitással kapcsolatban meg el nem tudom mondani, hogy hányszor futottam bele megszokások okozta problémákba, kezdve az enterprise/spectrum/c64/XT-s korszaktól, a különféle windowsokon át egész a bubity-ig. Kontraproduktív (
) volt az egész binugz is önmagában, amikor a kontraproduktív vista helyett kezdtem használni inkább. Aztán a kde4 is az volt, meg a gnome, miután átszoktam. A gs is az, de így akkor elmondhatom, hogy az informatikus élete folyamatosan egyre hatékonytalanabb, és lassabbabb.(#36700) aag már csak arra akartam kilukadni, hogy biztos van valami alapja is a véleményednek.
(#36701) sheratan hát a notification area valóban hiányzó elem. Nekem eddig egy alkalommal volt vele görcsöm, amikor az exaile-t lecseréltem a klementine-ra, aztán rájöttem h az meg bekúszik a hang menübe, merhogy az is támogatja
mondjuk ide valóban befejlesztenék egy close gombot, bár őszintén... nem annyira érdekel, hogy lázadozzak.
A kuszaság rendbetételére is csak várni kell egy kicsit. Elmondták pár helyen h most egyfajta közönségteszt zajlik e téren, bármennyire is fájhat ez egyeseknek: figyelik, hogy az elérhető indicatorokból mit mennyire használnak, aztán rántanak egyet ezeken is. Ahhoz hogy érdemben hozzá tudjak szólni a különbséghez, át kéne rágni magamat az api-n, amit nem fogok megtenni, bár van egy olyan érzésem, hogy annyira Shuttleworth sem hülye mint fejlesztéshez közel álló ember, hogy teljesen feleslegesen pocsékolja az erőforrásokat a kerék újrafeltalálására.
Aktív témák
- SUSE Linux
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) volt az egész binugz is önmagában, amikor a kontraproduktív vista helyett kezdtem használni inkább. Aztán a kde4 is az volt, meg a gnome, miután átszoktam. A gs is az, de így akkor elmondhatom, hogy az informatikus élete folyamatosan egyre hatékonytalanabb, és lassabbabb.