Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gépre (HDD-re) telepítés sikertelen volt.
(Rászántam magam, hadd menjen föl a netbookra, az XP mellé. 5 éve, a magyar UHU-val ez simán működött.)
Amikor rákattintok az induláskor feljövő menüből a "telepítés"-re, akkor elindul, megkérdezi a helyet, a billentyűzetet. Ekkor (3.lépés) befordul homokórába, és fél óra alatt sem történt semmi. Azt, hogy a neten jár, azt a router villogásából látom.
Fél óra után meguntam, és a főkapcsolóval (4 mp nyomva tart) lelőttem a gépet. A pendriveot kihúztam, és az XP csak hibaüzenettel, csökkentett módban indult el. Akkor valamit csak csinált a gépemen?Egyébként egy N450 atomos netbook GMA 3150 prociba integrált vga-val. (Samsung N150)
Mostmár ugyanarról a pendrive-ról LIVe-ként sem indul, félúton lerohad. Valami történhetett a fájlokkal rajta.
Nem tudom, hogyan tovább....
A kis gépen fontos adatok vannak az a munkaeszközöm, tehát nem lenne jó hazavágnom.
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest