Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kendek

MODERÁTOR

válasz body007 #27380 üzenetére

Na most amik nagyon fontosak nekem:
    Megnyitom a torrent fájlt -> kijelölöm egyszerűen és gyorsan amit szeretnék tölteni belőle. Első esetben megvárom a csatlakozókat és kilövöm a trackert, majd élvezem, ahogy visszacsatlakoznak. Másik esetben megvárom míg letöltődik a cucc, majd kilövöm a trackert és törlöm a torrentet, természetesen úgy, hogy a letöltött tartalom megmaradjon. Utána újra megnyitom a cuccot és seedelem. Ez eddig tiszta sor, semmi jelentés.
    Na mármost az is nagyon előnyös, ha ellenőrzés nélkül meg tom nyitni seedre a cuccost, mert így az is lehet, hogy 0,001 %-a van csak meg, mégis beállhatok seedbe mint a jófiú.
    Meg persze nem jelzi azt, hogy újra letöltöttem és várhatom a soromat, hogy ne kelljen seedelni örök időkre. Az nagyon jó, ha megállítom és elküldi az infót a trackernek és nem úgy viselkedik, hogy újraindításnál már kétszeresen töltöm, jelentés meg semmi. Az is szuper, ha zárt portok mellett megmozdul a letöltés. Erőforrásigény...
    Na mindegy, nem folytatom, de ennyiből is kilátszik tisztán, hogy mire is kell nekem. :D

Aktív témák