- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
body007
üzenetére
Nem egészen, semmi nem is hasonlít semmire azon a képen, egyébként megfogadtam Kicsirics77 tanácsát és töröltem az ATI drivert, az megoldotta, de az eredeti probléma, az a hibaüzenet, ami lefagyasztja az Ubuntut még fennáll. Újraraktam a drivert, az ATI félét, azzal ok a kernel, de más bajok vannak bőven, mindegyikkel, ami települ.
Kicsirics77: Az újabb ATI driverek nálam nem működnek épp úgy, ahogy kellene, kegyetlen lassú minden, az átlátszóság csak szürke, a videók lassítják a rendszert, teljes képernyős lejátszást csak "gmplayer -vo x11 -zoom" paranccsal tudok elérni, stb. Próbálom felrakni a régebbi drivert, az működött, hátha Jackalope alatt is elmegy, ennél úgyis csak jobb lehet. Tényleg a driver okozta a kernel problémáját, de a hibaüzenettel nincs összefüggése. Amint lesz elég helyem, megpróbálom újratelepíteni az Ubuntut, bár el fog tartani egy darabig, mert rengeteg módosítás van már ebben a rendszerben, a felére talán már nem is emlékszem.
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest