Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok !
Segítsetek ,mert nem értem
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
nincs net.Jobb felül a 2 fekete monitornál piros bigyó= nincs net. Akkor kiválasztom a DSL fület és itt szintén beírom a felhaszt és a jelszót.Erre kiírja , hogy minden OK.Eltűnik a 2 kis fekete monitorról a piros bigyó.Írja hogy a kapcsolat Esthabilised.Örülök.Kattintok a Firefox ikonra bal felül és NINCS NET
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye
Az IP cím is az ami nekem oda van írva.Minden stimmel de net nincs.Boot újra ,de nincs net.Itt kifogytam és kérnék segítséget valami NET Gurutól
Köszi előre is.
Ui : Azt tudni kell még ,hogy van alaplapi modemem eth0 és van az alap-lapba dugott PCI-os modemem eth1.Ez nem tudom számít-e. De live CD-ként indítva simán hasít a net.És ott az eth1-et használja.Mivel az alaplapihoz driver kell és azt ki is hagyja.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltöttem a 8.1-et.Ha live cd-ként indítom és beírom a következőket akkor simán megy a netem : Terminálban : sudo -i így gazdi leszek.Ezután pppoeconf és enter.Bejön az ismert kék ablak .Felhasználót és pass-t beírom , ütök néhány entert és kattintok a Firefox ikonra és van net. DE : Ha feltelepítem a 8.1-et vinyóra (full),akkor
Megnézem a kapcsolat beállításait és ott minden rendben van.Még a DNS-ek is stimmelnek. 2-ő is van nekem ugye