- Fórumok
- Egyéb
- Twollah / supplex
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
És ez a supplex pontosan milyen anyagokkal foglalkozik?
-
twollah
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Chapell
aktív tag
-
twollah
nagyúr
Programozni szivesen programoznek ha lenne lenne idom arra, hogy megtanuljak programozni, a rajzolas meg nagyon sutan meg, megragadtam kb a 6 eves ovodas szinvonalon.
-
Alan
aktív tag
Trader, hm, nem erre számítottam... pedig már azt hittem, programozol, netán grafikus lettél és leszoktál a warezról :) :) :)
Mindenesetre köszi a választ, így akkor már nem kérdezek többet. Tőlem bezárható a téma. -
eper-fa
aktív tag
-
Agyzuzo
addikt
-
anaqer
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
A csapat nem uj hanem egy patinans kulfoldo csapat tagja lettem mint trader.
Remelem ennyi eleg. -
Apollo17hu
őstag
_Volkovy_-nak adott válaszod második felét gondolom nekem szántad.
Talán ha pöttyet bővebben fejtetted volna ki, h miről is szól a topic, nem ugattalak volna le. De aki nem veszi a fáradtságot, hogy leírja, miről is akar eszmét cserélni, az ne remélje, hogy fikázás nélkül marad. -
Alan
aktív tag
Úgy van :), ezért gondoltam, hátha másnak is érdekes lehet.
Csak azt nem értem, hogy akit nem érdekel a téma, az ugyan miért veszi a fáradságot, hogy beszóljon??? Mindegy, annyi baj legyen, megvárom, hogy twollah is felébredjen és hozzászóljon :D -
_Volkovy_
nagyúr
-
Apollo17hu
őstag
-
Apika
addikt
-
hungeek
senior tag
lehet kicsit le vagyok maradva.....
mivan? twollah beált valami dvdrippelő társaságba vagy mi a halál?? -
UHHH
őstag
Eloszor SUPAPLEXET olvastam!
[L]http://www.elmerproductions.com/sp/[/L] meg [L]http://www.mobygames.com/game/sheet/gameId,2106/[/L]
SupaPLEX FOREVER!:) -
Alan
aktív tag
twollah, mesélj egy kicsit az új csapatodról, ha van kedved. Te miben vagy aktív? Kik tagok még? Mit release-eltetek eddig?
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Twollah / supplex
- (téma lezárva)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HP nyomtatók
- Nyomtató topik
- Ubuntu Linux
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- 27% - ASUS RTX 4060 Dual EVO OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol extra kontroller garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest