Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

Hali!

Nekem is lenne egy tuneros gondom...adott egy cirka 6 éves, de ennek ellenére (nekem) jófajta Terratec Cinergy 400 jószág. Namármost, ez a közelmúltban beköltözött az új konfigba :) És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő :( Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá :B , pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).

A tunert a gyári sw-el használom (és az egyszerűsége, letisztult felülete miatt nem is szívesen váltanék, ha nem muszáj)*. A vidkarim az előző konfigban is nv volt, 93.71-es driverrel, mint most. A monitoromat 1600 x 1200-on használom, tudom, a régi tunereket nem ilyen felbontásra tervezhették, de ezelőtt sem okozott nagy gondot neki...

Szerintetek mi az, amit rosszul csinálhattam? :U Előre is köszönöm a segítséget.

*: a gyári szoftver alatt nem ezt a Home Cinema progit értem, hanem egy mezei Cinergy szoftvert...verziót nem tudok fejből, meg adatot se lelek :(

Új hozzászólás Aktív témák