Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Nekem is lenne egy tuneros gondom...adott egy cirka 6 éves, de ennek ellenére (nekem) jófajta Terratec Cinergy 400 jószág. Namármost, ez a közelmúltban beköltözött az új konfigba
És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő
Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá
, pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).A tunert a gyári sw-el használom (és az egyszerűsége, letisztult felülete miatt nem is szívesen váltanék, ha nem muszáj)*. A vidkarim az előző konfigban is nv volt, 93.71-es driverrel, mint most. A monitoromat 1600 x 1200-on használom, tudom, a régi tunereket nem ilyen felbontásra tervezhették, de ezelőtt sem okozott nagy gondot neki...
Szerintetek mi az, amit rosszul csinálhattam?
Előre is köszönöm a segítséget.*: a gyári szoftver alatt nem ezt a Home Cinema progit értem, hanem egy mezei Cinergy szoftvert...verziót nem tudok fejből, meg adatot se lelek

Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő
Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá
, pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).
Előre is köszönöm a segítséget.