- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboy
csendes tag
NO BRAIN NO PAIN...
Néha a legegyszerübb megoldás a legkézenfekvőbb.. kb 10 napja azon dolgozok hogy drivert keressek az ASUS Tv 7134 WDM kártyámhoz... minden fórumot segítséget igénybe vettem de csak odáig jutottam hogy BDA drivert talaltam amit ugye a Win 7 automatikussan felinál... Akár hány programot és drivert töltöttem le .. a helyzet változatlan maradt.. hang van.. kép nincs... nagy nehezen talaltam egy philips 7134-es chipekkhez gyártott progival a win fly 2000 tv-vel. itt már kép is volt és így kiderült hogy nincs is gond a dirverrel...és itt jött a fordulat.. szégyenlem is elmondani.. de lehet hogy más is jár így..
Nem néztem meg és nem is bántottam a kontrakszot, fényerőt, mert az alap beállításokkal a winxp-én kiválóan futott, mivel itt más az op vagy más a driver az alap beállításban nem látható semmi így 10 nap után felhuztam a kontrakszot a fényerőt és lőn világosság.. az első progival működik perfekt a TvKártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest