- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
beeboy
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
honosítoműhelynél is láttam ilyesmit
-
Borosz
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
A HWHunpage oldalán láttam egy ilyen finomhangoló progit...
Az viszont csak Nvidia kártyákhoz való Bt és Philips vezérlő chipekhez. Ezen van ilyen TV-out vezérlő chip?
Ha igen akkor lehet, hogy érdemes lenne vele próbálkozni. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel egy alaplapi S3 Savage TV-Out képét teljes képernyősre tudom nagyítani, mivel alapállapotban csak a képernyő kb. felét foglalja el. A ''gyári'' program nem működik, viszont úgy hallottam, hogy Linux alá van valami univerzális program, amivel ilyesmiket (is) lehet csinálni. Ilyet keresnék, csak Windows alá.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest