- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Öhhh izé kissé benéztem :B szal csak 256 mega lenne az de mostmár nem hiszem, hogy nem tudnék dönteni szal gyerünk: 256 gyors memória vagy 512 lassabb holnap reggelig el kell dönteni mer ha minden igaz akkor kéne megvenni...
byez -
nofene
aktív tag
Na asszem megvan a megoldás 512 mega kingston hyperx pc3000 (370 mhz) ezt lehet f@szául húzni stb. úgyhogy szerintem ez lesz (m*klandnál nem is olyan drága)
Ellenvetés?
byez -
nofene
aktív tag
Na most, hogy őszinte legyek (majd alaplapcserénél) megnézem azt a 2xxxx számot de csak kíváncsiságképpen tehát, hogy kb. mennyivel fogok plusszban vagy mínuszban eltérni (nem hinném hogy pont annyi lenne) :DDD
A hűtő (mostmár) egy Zalman 7000a-Cu (ezért is az Asus-t néztem mert annak vannak rögzítő lyukai) de azért nem ez a legfőbb érv az alaplap mellett. -
nofene
aktív tag
Naszóval nagyon köszi mindenkinek a választ (lám csak egy kis bízattás kellett :DDD
Jah ha már itt vagyunk én Asus A7V600-at néztem, ellenvetések? (Habár ez inkább az alaplapokhoz tartozna bocs.)
Na kössz mindenkinek byez.
Ui.: Köszi MINDENKINEK , hogy nem kezdtétek (az amúgy szerintem itt jellemző) mé' nem inkább nForce2-t. -
nofene
aktív tag
Na azért nem kéne ennyire segíteni... :(((
-
nofene
aktív tag
Naszóval eldöntöttem, hogy egy kt600-as lapot veszek és a mostani XP2200+ -os procim menne bele. DE most 512 mega ddr266-os memóriám van és ezzel nemigen tudnám tuningolni... Szóval most ezt a memóriát mire lenne érdemes cserélni? (Max 2-3 ezret tudnék ráfizetni kissé leégtem anyagilag... :0 ) 256 mega tuningmemóriára? (ddr 434 466) vagy inkább 512 mega 400-asra??? A gépet némi játékra de leginkább programozásra használom (OpenGL).
Köszi a válaszokat előre is.
Ui.: Proci sorszáma AIUHB na ezt jól lehet tuningolni vagy nem? kb meddig megy el? (Jó tudom kereső meg nézz utánna de olllyyannn lusta vagyok :DDD
Na bye
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest