Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombi1987
csendes tag
Sziasztok!
Következő gondom volna...
Megpróbálkoztam BIOS ban egy automata Overlock kal.
Semmit sem állítgattam csak átraktam normál üzemről Performance ra. Mentés majd újraindítás után nem tölt be a Win 10.
Ezt írja: a gép javítása, majd gép diagnosztika. Ezután bejön egy kék képernyő ahol vagy újra indítani lehet a gépet vagy van több opció is. Itt próbáltam automatikus hiba javítást csinálni de csak nem jött be a Windows. Visszalépetem Bios ba és próbáltam vissza rakni normál üzemmódra, valahogy sikerült is de csak nem jött be a Win sokadjára sem... Ezután gép kikapcs. Reggel bekapcsoltam és voala betöltött, de a C meghajtóról lement 7gb. kb. Mi történhetett? Okoztam bármi kárt vajon? Csináljak most bármit is?
Gép: i7700K Rog Z270G Gaming 650W Evga táp Noctua hűtés 16gb ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest