- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
Amit most írok azon meg fogtok lepődni....Eddig még senki se jött rá a megoldásra...
Szerdán belekezdtem a CPU,GPU tuningba és remekül működik minden.
Köszönöm még egyszer a segítőknek
LinX stabilnak nyilvánította. Egyéb játékok alatt is stabil illetve tömörítés videó-zene vágás alatt is remek. Majd jött a Battlefield 3 itt a legelején elindult...
(nem tudom a beállításokat és nincs is róla írásos emlék) Azóta soha többet semmilyen akaraterővel vagy rábírással nem lehet elindítani.... Persze a többi játék remekül megy (MW3, Batman:AC, AC
elevations, GTA4, stb..)
Rendszerem a profilomban megtekinthető...
Éjjel-nappal elérhető vagyok PM-ben ha valaki esetleg ott mondaná meg az ötletét.Előzmények: Catalyst 11.9 volt a legutolsó illesztőprogram, alap órajel I7-2600K 3,4GHz
Itt minden ment beleértve a BF3-at isMég egy érdekesség ami talán nyom lehet: A legelső elindulásnál OC után nagyon magas FPS értékeket tapasztaltam (min 60 max 120 átlag: 84) lehet, hogy a CPU,GPU tuning nagyon sokat segített de nekem ez meglepő volt....
Itt egy videó amin látható a hibás folyamat: YouTube
ÖTLETEK ?
üdv, asuspc96
-
asuspc96
senior tag
Helló!
fr3dd1k : "Közbe csinál olyat a gép ha elindítom betölt a win7 majd újraindul :S újraindulás után teljesen jó.. eddig 2* csinálta ezt!
Válaszotokat előre is köszönöm "Nekem is ezt csinálja....a 2x indulást...olyan mint valami rossz kosárlabdás
Másik BF3-nál belép elkezd tölteni majd megáll....Valamiért úgy érzem, hogy az lehet a gebasz amit csináltam...(cpu tuning)Itt van egy kis régebbi archívum : [link] , [link]
Disabled-re állítottam az "Intel SpeedStep"-et és visszaállította 3,4Ghz-re
Miért ?Másik ez így jó ?
A válaszokat előre is köszönöm, asuspc96
-
asuspc96
senior tag
Kellemes középdélutánt !
Egy igazán jó és stabil tuningot szeretnék kihúzni ezekből
Proci : Intel Core I7-2600K
Alaplap: ASRock P67Belekezdtem!
Az állás 1-0 az agyvérzésnek .... komolyra fordítva a szót, így néz ki a BIOS beállításaim:Load Optimized CPU OC Settings - Default
CPU Ratio Setting - Manual (Max Ratio 41)
Internal PLL Overvoltage - Disabled
Intel SpeedStep Technology - Enabled
Turbo Boost Power Limit - Auto
Additional Turbo Voltage - Auto
Core Current Limit - 185
Host Clock Override (BCLK) - 100.0Mhz
Spred Spectrum - Disabled(DRAM Timing Control)
Power Saving Mode - Disabled
CPU Core Voltage - 1.192-1.2V (Auto)
CPU Load Line Calibration - Level 5 (Auto)
DRAM Voltage - 1.650V (Auto)
PCH Voltage - 1.059V (Auto)
CPU PLL Voltage - 1.832V (Auto)
VTT Voltage - 1.051V (Auto)
VCCSA Voltage - 0.925V (Auto)Egyébb észrevétel, hogy nem enged 0-t írni a BIOS-ban... ezért van 41-re és 185-re állítva
Ha valami nem jó írjatok mert addig nem mentem el a beállításokat !A "Load Optimized CPU OC Setting"-ben található olyan, hogy Turbo 4,8GHz... Na azt megmagyaráznátok ha megkérlek ?
Üdv, asuspc96
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel I7 4790 Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest