- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuff
csendes tag
13x220-on, 1,325 V-on is stabilnak tünik, de én azért többet reméltem.
Az a proci van és a hűtésnek is birnia kellene (Zalman CNPS9500), eddig proc húzás nélkül minimum fordulatszámon ment mindig, 1-2 óra komolyabb játék után 36-38 fok körüli volt hőmérséklet, ami nekem eléggé jónak tünik.
Viszont most merült fel bennem, hogy a 420 W-os Chieftec nem lesz-e kevés, ha még a VGA-t is lecserélem? (pl. 9600 vagy 8800 GT-re) -
Wuff
csendes tag
Hi!
Kipróbáltam 2925 Mhz-en is a processzort (13x225), de még 1,4 V-os feszültség mellett is fagy már pl. 3dmark06 alatt. Mint már említettem nem nagyon vagyok otthon a témában, de nem tűnik túl jónak a dolog. Érdemes ennyi pluszért még emelni a feszültséget? -
Wuff
csendes tag
Igen az értem, hogy nem csak a Mhz-ek számítanak egy processzor teljesítményénél. Csak úgy vettem ki egyes hozzászólásokból, hogy az említett VGA-khoz órajelben annyi már kell ( tehát minden mástól eltekintve, csak a Mhz-re nézve). De az sem kizárt, hogy valamit csúnyán félreértettem.
-
Wuff
csendes tag
Hello!
Eddig nem foglalkoztam tuningolással, viszont hamarosan VGA-t szeretnék cserélni (9600GT-re vagy 8800GT-re) és több helyen olvastam, hogy az előbbi kártyákat 3 Ghz feletti processzorral lehet maximálisan kihajtani.
A jelenlegi AMD X2 5200+ alapon 2600 Mhz, a korábban leírtak alapján 2860-ra húztam próbaként, szerintem minimális 0,025 V emeléssel. A HT bus 4x220 azaz 880 (1000 helyett), a RAM maradt DDR800-on, így az is 880 Mhz.
A lényeg: a HT bus-nál a 880 Mhz nem kevés, nem okoz lassulást valamiben? Hagyjam inkább 1100 Mhz-en? Illetve a RAM-nak ha nem emelek feszültséget, nem lehet baja? Érdemes piszkálni a RAM órajelét, időzítését stb? ( Kingston CL5, hűtőborda nélküli)Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged