- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosa
tag
Hy
Problémám lenne a setfsb progival.
P5LD2/c lapom van a progiban csak vm -se ami CV122CPVG ez
beállítom majd get fsb és azt írja hogy: PLL ID error
Hogy tudnám kiolvasni a pci-ex frequencyt? -
bosa
tag
tehát a fagyás megszünk köszönhetően lipi67-nek.
Az újraindításos dolog meg tuti hogy a pci express Frequency miatt van:
ugyanis autórol 100-ra téve be se kapcsol így húzva vagyis nem jön be a kép csak villog a monitor.tehát tuti azzal van összefüggésben mert akkor a resetnél nem kapcsol ki.hogyan tudom megnézni hogy a pci ex értéke mennyi??? -
bosa
tag
Thx de én nekem elég a 3GHz illetve a ramot nem akarom baszogatni.
Amúgy kicsit el volt dugva a DRAM SPD de meglett beállítottam majd fixáltam azt is hogy 666 a ram így most 1:1-ben megy.És everestel sebességmérésben már odab@sz.
Már csak egy orthos teszt és ha hiba nélkül lesz akkor ez így marad! -
bosa
tag
Hy!
Lenne egy kis problémám kicsit tuningoltam egy Asus P5LD2 lapban egy E6600-os proci fsb-jét 333-ra vettem a szorzó 9, memóriám 667-s kingmax.A gép újrainduláskor kikapcsol majd pár mp múlva bekapcsol.Mitől lehet ez???Illetve a memória időzítéseket hol tudom beállítani mert sehol sem találom a kingmax szerint 5-5-5-15 most meg 5-6-6-2.Segítséget előre is köszi
Ui.:Amúgy orthos-al teszteltem 50 percig semmi hiba cpu hőmérséklet max 43 fok idle meg 29.Közben visszaolvastam egy kicsit és írtátok hogy normális ez a kikapcsolásos téma, miért lenne normális ha eddig nem csinálta, PCI fixálva 100-ra és 2,6-ig húzva nem csinálta.Jha amúgy a PCI-E-t ha fixálom 100-ra akkor el sem indul 2,6 felett tehát csak fsb-t állítottam, minden auton hagyva.
Amúgy ennél a gépnél mi lenne a reális beállítás legjobb, legideálisabb beállítás fsb illetve szorzó az adott memóriával?
-
bosa
tag
hy!
Egyenlőre nem igazán tuning kérdés csak igen fontos lenne.
Eddig egy Intel P4 D945 (Dual Core) procim volt.Most vételeztem egy Intel Core2 Duo E6600-t kérdésem az lenne hogy a régi procim hűtője bírná-e hűteni az újat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest