Új hozzászólás Aktív témák
-
RAVEN59
tag
Sajnos a harcot kezdem feladni,az FSB 425ig ment de kékhalál volt hogy fel sem indult,nem tudtam tesztig elmenni.Ezt a ram visszaosztást az úristennek sem értem.Irtad hogy ma rossz napod van inkább nem is dühitlek.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok ismét itt,azt irtátok hogy a DFI X48T3RS lapban nem biztos hogy a yorkfield proci jobban megy,szerintetek a Wolfdale?
-
RAVEN59
tag
Ok ezt megtaláltam de de ott a ramokat nem lehet 1600ra beállitani ill.be lehet de lentebb azt irja ki akár hova is állitom max 1333mhz ha az fsb-t huzom akkor lessz a tényleges 1600mhz.Néztem a DFI honlapját és nem adtak ki frisebb BIOS-t a jelenleginél.ami 2009.03.26 a ramok nem belevalók lennének,vagy a BIOS nem kezeli le rendesen.de nem volt baj a ramokkal csak alapban is 1600-on kellene menni nem ?
-
RAVEN59
tag
Mindent köszönök de ram szorzót sehol nem lelek ebben a nyavajás BIOS-ban
-
RAVEN59
tag
Nos szerintem a tuningban nem jutottam előbbre.az fsb-t ha visszaveszem 333ra
-
RAVEN59
tag
Mert oly sok helyen olvastam a PH-n hogy a q9550-es proci megyen 4ghz-en lazán és valahogy nem birom elhinni.Ez a konfig nem volt olcsó és biztos több van benne csak barom a kezelő,vén barom.
-
RAVEN59
tag
Mindenre elég természetesen,csak motoszkál a kis ördög és érdekelt volna hol a határ.Emberi marhaság.
-
RAVEN59
tag
Bocsi rosszul irtam 1,1435 a másik megnéztem a ramokat ha auton hagyom akkor 1066mhz-en mennek ha 333ra állitom akkor 1333mhz-en mennek ha 400/1600ra akkor is 1333mhz-n mennek tehát kell huzni 400ra az fsb-t hogy a ramok alapon azaz 1600mhz-en menjenek.Ezt nem értem miért van igy.A bios dátuma 2009.03 26
-
RAVEN59
tag
Most lehet hogy láma vagyok de hogyan kell visszaosztani ? ha az FSB-t visszaveszem 333ra ami az alap akkor a ramjaim 1066mhz-n járnak éppen ez az amit sehogyan sem értek.
-
RAVEN59
tag
A cpu fesz 1.43 de azt néztem most hogy a Vcore Drop engedélyezve van ha ezt letiltanám gondolom elszálhatna a proci ugye? Ebbe a DFI X48-as lapba milyen proci lenne a javaslatod de visszafelé nem akarnék fejleszteni mert ez remek proci azt biztossan tudom,csak nem szereti a lapomat ezekszerint.De a DFI-nek amúgy is kacifántos a BIOS-a legalább is számomra.
-
RAVEN59
tag
A ramok alapban mennek tehát 1600mhz de úgy hogy az fsb 400-as ha visszateszem alap 333ra akkor 1066-on mennek ami nem jó meg akkor minek az 1600as ram ha 1066-on megy.
-
RAVEN59
tag
Most néztem meg NB 1,33 VTT 1,2 mellesleg a CPU VID a bios szerint 1,14375 Szóval a lap lessz a ludas? Én a ramokra gyanakodtam dehát úgy gondolom lehet bizni az OCZ-ben.
-
RAVEN59
tag
A VTT-t 1,2-re ahogy irtad az NB az alap azt hiszem de 400-as FSB-nél stabil rég csak fenteb nem megy pedig biztos hogy tud többet.
-
RAVEN59
tag
Nos megemeltem a VTT-t a bisban ennél a lapnál nan 6 fajta MCH a GTL-eknél GTL-ek sem voltak engedélyezve fel is indult 3,6 GHZ fölé de a WIN nem indult el Viszont az alaplapon van egy szerviz ledes kijelző az ha minden ok FF-et mutat ez a mostani 3,6-os beállitásnál is FF-en volt csak Win nem volt,egyébb ötlet még ?
-
RAVEN59
tag
Nos megnézem köszi !
-
RAVEN59
tag
Akkor a VTT-t 1,4re lehet? Vag ennyi a max?
-
RAVEN59
tag
Sziasztok Ezen az oldalon még nem jártam soha javasolták.Lenne kérdésem : a konfigom DFI X48T3RS lap+Q9550 Proci E0-ás+2x2 OCZ REAPER 1600Mhz ram az FSB-t nem engedi 400-nál fentebb pedig jó a proci nagyon,van valakinek tapasztalata vagy ötlete ? Nagyon köszönöm.Eddig akárkit kérdeztem senki nem tudott segiteni,kiváncsi lennék mit tud ez a proci MAX ?
-
RAVEN59
tag
Sziasztok Ezen az oldalon még nem jártam soha javasolták.Lenne kérdésem : a konfigom DFI X48T3RS lap+Q9550 Proci E0-ás+2x2 OCZ REAPER 1600Mhz ram az FSB-t nem engedi 400-nál fentebb pedig jó a proci nagyon,van valakinek tapasztalata vagy ötlete ? Nagyon köszönöm.Eddig akárkit kérdeztem senki nem tudott segiteni,kiváncsi lennék mit tud ez a proci MAX ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest