- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opstefan
tag
válasz
lizakattila #9408 üzenetére
Hy!
Mindenesetre érdekes, hogy visszavette 5 X szorzóra, mert ezelőtt is autón volt és 13 X szorzón volt. Az meg pláne, hogy ezelőtt el se indult 12,5 X szorzóval. De minden esetre most 2900 Mhz megy és nincs vele semmi probléma. Most már csak az a kérdés, hogy hogy lehetne visszaállítani az eredeti felállásba?
Egyébként nem osztottam le mert nem vágom ennek a szerepét.
Mindenesetre kösz az infót.
Üdv! -
opstefan
tag
Az ügy folytatása!
12.5 X szorzóval elindult jól a gép, 2500 valamennyivel alapbeállításokkal. Visszaraktam autószorzóra hátha rendesen fog működni. Nem jött össze. Most 2800 Mhz-en megy12.5 X szorzóval, 224 Mhz-es órajellel. 1.325V a fesz és a ram is kapott megint.
Mindenesetre nem igazán értem, hogy miért is? -
opstefan
tag
Üdv!
Nem régiben észrevettem egy kis furcsaságot a gépemmel. 5200 -es Athlonom van és egy kicsit feljebb akartam húzni az órajelet. Régebben 3000 Mhz-en ment, de volt vele egy kis gond és vissza kellet venni az eredetire.
Most jön a lényeg!
Nem nagyon indult el először 226-os cpu frekvencia 1,35V feszültség és a ramnak adtam egy kicsit. Majd 10 újraindítás után elindult. Megnéztem CPUZ-vel 1100 Mhz körüli a proci órajele. Eversttel szintén. Visza vettem alap beállításra mindent, majd 1000 Mhz körüli volt a proci órajele. Kiderült levette 5X szorzóra és a BIOS-ban autón van.
Most akkor mi van? -
opstefan
tag
Hi!
Van egy 5200 x2-em és 2600-ról fel tudtam húzni gyári hűtővel 3022-re. De a bútolásnál nagyon lassú volt. Adtam a ramnak +0.25 V-t és fele annyi idő alatt bebútolt. Na ez miért van? -
opstefan
tag
válasz
subaruwrc #1442 üzenetére
Szóval ez az egész azért van, mert venni akarok egy 8600gt-t és hátha elég lenne neki ez a proci.
A pontos diagnózis az, hogy letöltöttem egy frisseb BIOS-t és a cpu értékeknél nem tudom feljebb venni 1800-nál. Érdekes, hogy a régebbinél feljebb tudtam venni, de ahogy ujraindítottam, nem vette feljebb. Beléptem a BIOS-be és a felemelt értéket mutatta.
Most akkor mivan? -
opstefan
tag
Hy!
Van egy kis problémám.
Mégpedig az, hogy nem bírom húzni a procit, ami egy 3000+ athlon és van hozzá egy ASRock ALiveNF4G-DVI DDR2 800 Kingmax.
valaki segítsen lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest