- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Utánna olvastam egy-két helyen neked egy picit, de előre elmondom hogy én ebben nem vagyok szaklértő, i5-ös laptopot legközelebbről vitrinben láttam

1, Minek?, Ahhoz hogy túlhajts egy laptopot, olyan sokat kell költened egy jó laptop hűtőre, hogy megérte volna inkább jobb procival szerelt gépet venni.
2, Lehet hogy elforralod a gépedet, és nem lesz semmi hatása, vagy ha lessz is az minimális lessz.
3, Aki próbálta és volt hűtése simán BCLK-t tudta emelni minden más érintése nélkül, csak a ramok Freqijét kellett visszavenni mivel hogy az is megy akkor felfele, de mind1 mert a magas ram freqi "állítólag" nem is számít annyira.
4, Lehet egyáltalán a biosodban állítani valamit?
5, Inkább a VGA-t kéne húznod, de ahhoz is hűtés kéne.Remélem valaki aki ért hozzá azért majd segít, sok sikert

Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest