- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyáltalán nem lehet káros.Ha nem melegszik 85 fok fölé a procid akkor semmi gond.(bár azt ne nagyon akard elérni).Ha jó a hűtésed semmi gond nem lesz.
Az Everest jól meg tudja jeleníteni a feszeket,használd azt.
-
rybank
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
habár azt olvastam, hogy a prime sokszorosával hat, így töredék idő alatt kiderül stabl-e vagy sem a gép, én ezt hazsnálom, azóta van 2es verziója is
a tuning lényege, pedig, hogy úgy használd kia CPU-t amíg még a gyártó által megadott hőmérsékleti határ alatt vagy
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha nem megy magas feszültségen a processzorod, és nem meleg, akkor nem lehet káros, hiszen leterheli az IBT a processzorod, nem fogja megölni. Olyan, mintha egy olyan játék, program, akármi terhelné le a processzorod, ami maximálisan ki használja.
EVEREST kiírja a RAM feszt. Vagy nem tudom mire gondolsz, mert EVEREST erre szvsz alkalmas, én pl. 1.6V-t adok a RAM-omnak, EVEREST 1.58V-t ír. Egy szóval: ennyi dropolás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest