- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Felesleges az általad említett dolgokat kikapcsolni, az ő alaplapjánál tuning mellett is nyugodtan bekapcsolva maradhatnak. Én még egyik alaplapomnál sem (p35; p45) kapcsoltam ki és sosem szólt bele a tuningba...ez csak egy tévhit hogy e miatt nem megy egyeseknél a tuning...esetleg a régebbi kezdetleges biosok esetén szólt/szólhatott bele!
Uh, nyugodtan maradhatnak bekapcsolva!
Blood Mage Mert felül van olyan hogy ....disabled, az tedd enabledre és így már tudni fogod állítgatni az fsb-t valamint a szorzót!
Elsősorban a Prime az ami a rendszered stabilitását teszteli, így azt futtasd lehetőség szerint (blend-et) 2óráig, ha nem ír ki hibát, akkor stabil a rendszer.Ahol az fsb-t akarod állítani, vagy egy olyan hogy overclock disabled (vagy vmi a tuningra hasonlító kifejezés, már nem nagyon tudom mert régen volt már ds3l-em...de ott kell hogy legyen)
-
Blood Mage
senior tag
hűha ennyi mindent változtassak meg?
pff... na egye fene majd meglátom. Viszont van még egy nagy gondom.... mert alapjáraton nem bírom sem a szorzó sem a fsb értéket állítani, ilyen halvány szürkével jelennek meg és ha mozgok a nyilakkal átugorja. Itt mit kell beállítani, hogy engedélyezze a tuningot?
prime 95 45perc és 3DMark Vanatge elég a teszteléshez?
waoow! lesz egy E8700am!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest