Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamrapkor
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
vsync-el alapból le esik az fps-ed rendesen én azt mindig kikapcsolom van olyan játék aminél nem, van olyan aminél igen. Far cry az update miatt droppol, kell neki update és jó lesz.Heaven benchmark mint mérő jó
igen van olyan pont ami eőrsebb kártyát igényel lehet olyan beállításra raktad! 770-sem teljesítene alatta jobban!(Heaven benchmark) sőt rosszabbul még.Bár mondjuk nekem, 4x filtering-el nem esett be 20 fps alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igen van olyan pont ami eőrsebb kártyát igényel lehet olyan beállításra raktad! 770-sem teljesítene alatta jobban!(Heaven benchmark) sőt rosszabbul még.Bár mondjuk nekem, 4x filtering-el nem esett be 20 fps alá.