Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Fesz emelést kösz kihagyom!
Az egyik modul le lesz cserélve, hogy egyformák legyenek. Úgy lenne 2db Kingmax DDR2 800Mhz. Azt elég visszaosztani 533-ra??? Jövő héten megyek veszek videokarit, meg egy 550-es Chieftec-et. Azzal biztos megpróbálom. Az még érdekelne, hogy mi a különbség pl: 330 FSB HT=3X Cpu szorzó=11 és 500FSB (ha lehetséges) HT=2 Cpu szorzó=7. Az értékekkel nem vagyok tisztában, hogy a lap meddig támogat, csak a példa kedvéért hoztam fel. Mert az értékek kb ugyanannyira jönnek ki, de mégis minden más. Remélem érthető voltam. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egyik modul le lesz cserélve, hogy egyformák legyenek. Úgy lenne 2db Kingmax DDR2 800Mhz. Azt elég visszaosztani 533-ra??? Jövő héten megyek veszek videokarit, meg egy 550-es Chieftec-et. Azzal biztos megpróbálom. Az még érdekelne, hogy mi a különbség pl: 330 FSB HT=3X Cpu szorzó=11 és 500FSB (ha lehetséges) HT=2 Cpu szorzó=7. Az értékekkel nem vagyok tisztában, hogy a lap meddig támogat, csak a példa kedvéért hoztam fel. Mert az értékek kb ugyanannyira jönnek ki, de mégis minden más. Remélem érthető voltam.