- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
Még csak három rész ment le a Trónok harca új évadából, de mindegyikre jutott valami érdekesség. Vagy rekordok dőltek meg, mint az első és harmadik rész esetében – utóbbit élőben csak az USA-ban 12,02 milliónyian látták, ami így magában még nem rekord, de ha hozzácsapjuk az HBO Go és Now, illetve az ismétlések nézettségét, akkor 3 nap alatt 17,8 millió nézőt kapunk, ami abszolút rekord. Az évadnyitót, mellesleg, mostanáig 38 millió néző látta, ami azért nem semmi. A harmadik rész mégsem a rekordok miatt lett beszédtéma.
Az éj sötét, és tele van... nem látok semmit, mivel van tele??? -
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20146 üzenetére
Rhaegal azért elég rendesen megsebesült a mellkasán, meg a nyakán. Drogon is kapott rendesen a zombiktól, de azért sokkal jobb állapotban van. Mondjuk úgy, hogy harcértéken nézve van 1,5 sárkányuk!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20115 üzenetére
Gondolom erre utaltál:
[link] -
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20104 üzenetére
Jó lenne, de az S08E03 után nem bízom benne. Nem, nem azért, mert nem tetszett az epizód, hanem azért mert szerintem teljesen más irányba mentek el a készítők, mint ahogy a teóriák alapján mi itt a fórumon évekig gondolkodtunk a végkimenetelről. Mondjuk, Arya Éjkirály vadászatát már az S08 előzetesekor biztosra vettem, amikor azt fejtegeti, hogy a halálnak számtalan arcát ismeri, és ezt is megakarja ismerni. De úgy gondoltam, hogy elbukik benne, mert az Azor Ahai az Jon, vagy Jon+Daenerys. Erre tessék, Arya az Azor Ahai!?! Jobban mondva az egyre erősödő gyanúm szerint, a westerosi jelenben Azor Ahai nem egy személy, hanem az Aryánál lévő tőr lehet, ami a korábbi Azor Ahai valyriai acél, vérmágián átesett kardjának pengéjéből készülhetett.
Meglátjuk mit hoz még a hátralévő 3 epizód. Személy szerint én kíváncsian várom.Azért mondom ezt, mert Aegon az S08E04 előzetesében már megint Jon, hisz ismét rajta a Starkok bőr páncélja, amit az S08E02 végétől nem viselt. Szóval úgy dönthetett, hogy ő inkább északi Stark, mint déli Targaryen, és baromira nem akar a Vastrónon ülni. Ugye az S08E03 Daeny megmenti ismét Jon életét Drogonnal, szóval van még itt..., ha már kölcsönös szerelem nem is, de szeretet és féltés biztosan. Viszont Daenerys már nem hallgat Jon tanácsaira, szóval konfliktus biztosan lesz közöttük, hisz a Jenny Ódonkőről dal az S08E02 végén mi másnak, ha nem ennek alapozott meg. Annak ellenére is, hogy ez a végjáték bizony már nagyon nem Martin, hanem erőteljesen Hollywood...!
-
raider21
aktív tag
The dance of the dragons. - Sárkányok tánca.
-
raider21
aktív tag
Jött pár új kép az S08E04 -ből:
-
raider21
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #20043 üzenetére
Na ezt bizony meglesem.
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #20029 üzenetére
Volt már.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Azon gondolkodom, hogy Kisujjnak milyen színű volt a szeme? -
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19832 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. -
raider21
aktív tag
válasz
Grave_444 #19837 üzenetére
Választ kapsz pár kérdésedre: Game of Thrones | Season 8 Episode 4 | Preview -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Kicsit megkésett...: Trónok harca 8. évad 2. rész kibeszélő
-
raider21
aktív tag
válasz
alex devil #19789 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy így lett látványos a forgatókönyv...!
Katonai és stratégiai értelme kvázi semmi nem volt, hisz nem nehézlovasság, hanem könnyűlovasok a Dothrakiak. Azokat meg portyázásra, vagy az oldalszárnyól bevetve a falanxnál feltorlódott ellenség aprítására használták. -
raider21
aktív tag
válasz
whitezo88 #19787 üzenetére
Tipp: Melisandre az S07E03 -ban elmondja Varysnak, hogy Volantiszba megy - a főtemplomukba gondolom. Az elkövetett hibái, túlkapásai miatt ezt a küldetést kaphatta a Vörös főpapnőtől, és mivel már x100 éves, ha jól emlékszem alulról karcolja a 800 esztendőt; a nyakékjében lévő kő nem kapott újabb varázslatot büntetés képen a főtemplomukban, hogy tovább fiatalon tartsa és varázserőt biztosítson a számára. Ugye akkor amikor ledobja a nyakéket, direkt a briliánsra fókuszál a kamera, és kb. megfakul a színe, azaz kihuny benne a mágia. Továbbá már a várárok felgyújtása is nehezen ment neki, de ez egy Vörös papnőnél alap dolog. A halottak feltámasztás az nem az, de ez a tűz dolog igen.
Így neki ezzel kvázi befejeződött a küldetése és a létének az értelme is. És így kvázi "hősként" (Elég sokat köszönhetnek neki, ez még Sir Davos tekintetében is benne van hisz először kardot markolva, dühösen nézi, amint kisétál a várból, de amikor elporlad, akkor én bizony könnyeket láttam megjelenni a hagymalovag szemeiben.) meghalni látványosabb, mint pár nap alatt elporladva kimúlni a mágia megszűnése után. -
raider21
aktív tag
válasz
energy4ever #19783 üzenetére
Az Drogon, és odafeküdt Daenerysékhez. Gondolom pihenni, mert sérült mindkettő sárkány, de főleg Rhaegal sérült jobban. Amúgy mindkettő sárkány és Szellem is él az S08E04 előzetese alapján. -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Nekem tetszett az epizód.
Bár erőteljesen érezni rajta, hogy ez már nem Martin, hanem sajna tömény Hollywood. Őszintén megmondom, hogy nem teljesen ezeket a nagy halálokat vártam, de kettő azért bejött.
Kritika. Ugye eddig úgy volt teória szinten, hogy Jon az Azor Ahai!?! Erre jön Melisandre aki a mostani tetteivel és halálával kvázi bűnbocsánatot nyert, beszélget Aryával. Az a monológ..., és utána Arya elindul a nagy célpont felé a vadászatra. Mintha erre képezték volna ki végig Bravosban, és egy vörös papnő szavaira mint egy elmeprogramozott gyilkológép véghez viszi a Fény Urának küldetését?! Totál úgy jön le, mintha Arya lenne hirtelenjében egyfajta Azor Ahai...!?! Itt az epizód zenéje: Game of Thrones S8 - The Night King - Ramin Djawadi
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19693 üzenetére
Ugye eddig 2x volt szivárgás premier előtt! De ez szerintem csak egy ürügy..., mert mindkettő epizód premierje alatt a HBO GO szerverei lefagytak a megnőtt terheléstől, jobban mondva a HBO GO sem böngészőből, sem applikációból nem ment egységesen kb. 20-30 percig a GOT S08E01 alatt, míg a S08E02 alatt előfizetője válogatta, már csak 5-15 perc kiesés volt tapasztalható a HBO streaming szolgáltatásnál.
Személy szerint inkább arra tippelek, hogy időben szétteríthetik régiónként a HBO GO premier időpontját, így nem fog lefagyni a HBO GO szolgáltatás a jelentősen megugró adatforgalom miatt.
-
raider21
aktív tag
válasz
#20411392 #19692 üzenetére
Invitelnél DKTV szolgáltatáson vagyok, itt a HBO HD -n, HBO, HBO2, HBO3, Cinemax 1-2 -őn is tudok hangsávot (magyar, eredeti), és feliratot is állítani. Igaz a magyar feliratokkal előfordul némi gubanc, az eredeti nyelvű felirat, főleg ha angol, gond nélkül megy...!
Igaz lassan itt is DIGI optika lesz, Invitel koax helyett, és ott pl. nincs HBO HD
és a feliratot, hangsávot ott nem tudom, hogyan működik.
A HBO GO -n pedig egyáltalán nem égetett a felirat.
Nekem 2:50 -kor csörög a vekker, mert nem maradok fent 3:00 -ig, de akkor élőben, HD -ban azért megnézem ezt a 82 perces deresi csatát.
-
raider21
aktív tag
HBO Magyarország közleménye zanzásítva: HBO -n hajnali 3:00 -tól lemegy a GOT S08E03, viszont a HBO GO -n csak 4:00 -tól lesz fönt az új epizód!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Min. 99 Mást láthattunk...:
[link] -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19616 üzenetére
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #19601 üzenetére
Balról jobbra:
Stark, Arryn csapatok - itt, ha minden igaz Brienne a parancsnok; Targaryen erők, azaz Makulátlanok, előttük a Dothraki lovasság (tippre Jorah Mormont is itt fog harcolni), majd Stark csapatok megint. Várfalon belül Mormont-ház lovagjai Lady Lyanna Mormont vezetésével, aztán van egy üres fekete csempe, ami valószínű a kriptákat jelöli, mint menedék, de ez nem biztos. Plusz az epizódból megtudtuk, hogy a jobb oldalon az Istenerdőben lesznek a kis létszámú Vas szülöttei katonák Theon Greyjoy vezetésével Brandont védelmezve. Viszont hol lehet a kettő sárkány?! -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
ROBREGGAE #19591 üzenetére
A deresi kripta elméletileg a Másoknak tiltott terület. Legalább is könyvek alapján, mert tele van vas díszekkel, meg a kriptákon lévő szobrok is bronz és vas fegyverekkel vannak ellátva. És ezt elméletileg baromira nem csípik a Mások.
De jövőhéten meglátjuk, hogy a sorozat készítői mit hoznak ki az egészből, és ez megjelenik -e a sorozatban.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #19531 üzenetére
Az Éjkirállyal együtt 13 -an voltak.
[link] -
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #19514 üzenetére
Hiába, az erdőben hagyott Craster gyerkőcök gyorsan felnőttek...! -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Csak, hogy fokozzuk az izgalmakat...:
"A halott királyok tágas termein, fehér szellemekkel táncol szép Jenny. Azokkal, kiket elvesztett, azokkal, kiket megtalált, és azokkal, kiket legjobban szeretett. Azokkal, kik oly régen elmentek már, hogy a nevükre sem emlékszik. Körbevették a nyirkos ódon kövek között. A tánc közben eltűnt bánata és fájdalma. És sosem akart távozni már, sosem akart távozni már, sosem akart távozni már, sosem akart távozni már." Florence and the Machine - Jenny of Oldstones (Lyric Video) | Season 8 | Game of Thrones Ezért fontos az epizódban felcsendülő új dal - Trónok harca - 8. évad -
raider21
aktív tag
Trónok harca 8. évad 1. rész kibeszélő
Az első adásban a Trónok harca 8. évadának 1. részét veséztük ki spoileresen.
A legelső PORTcastben Szűcs Gyula és Lakatos István, a Port.hu újságírói, valamint Baski Sándor, a Filmvilág blog főszerkesztője beszélgettek. Az adás témájának a Trónok harcát választottuk, hiszen mostanra már több millióan megnézték világszerte a várva várt 8. évad 1. részét. -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Csak most vettem észre, de ez a Színfalak mögött és az aktuális epizód után az amerikai HBO -n levetített Így készült S08E01 -HEZ kapcsolódó videók a HBO GO -n fet vannak magyar felirattal.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Azért ez is üt.
-
raider21
aktív tag
Ebben válaszokat kapsz a kérdésedre:
-
raider21
aktív tag
Kik a jó és rossz politikusok, és kik „jó” és „rossz” emberek? Mi a jó kormányzás titka, és lehet-e jó király, aki rossz ember? Erre is választ adhat a Trónok harca? Ezekre és sok más izgalmas kérdésre kerestük a választ Tóth Csaba politológussal nagyinterjúnkban. Vigyázat, Trónok harca-mélyvíz!
[link] -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Ki ül Óriásvész Tormund ölében..., persze a forgatási csoportképen. Vajon a sorozatban meglesz neki Tarthi Brienne?!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Nekem pl. tetszett ez a lassú epizód vezetés. Itt most a karakterek közötti konfliktusok megalapozásán volt a hangsúly, mert a többi epizódban, na jó az S08E02 még valamennyire igen, erre már nem lesz idő. Pörögni fog a csontdaráló...!
Most olvasom, hogy kb. 150 millió USD -t költött a HBO a 8. évad elkészítésére. A Pixomondo szerint míg a második évadban csupán 600 olyan felvétel volt, amiben vizuális effektet kellett alkalmazni, az utolsó évadra ez a szám már 1300-ra nőtt, epizódonként. -
raider21
aktív tag
Technikai részletek: [link] -
raider21
aktív tag
Mondtam én, hogy a GOT S01E01 és az S08E01 epizódok között sok a közös pont. -
raider21
aktív tag
Emlékeztek még a '17 -ben a 7. évad vége után nem sokkal kiszivárgott GOT S8 forgatókönyv tervezetre? Úgy néz ki, hogy az első epizódnál kb. 50-60% -ban fedte a lényegi, főbb elemeket a végleges forgatókönyvből.
[link] -
raider21
aktív tag
Az évadnyitók sosem tartoztak a Trónok harca erősségei közé: a szerepük rendre kimerült az aktuális erőviszonyok felfestésében és a lehetséges konfliktusok felvázolásában. A recept most sem változott, de annyi nagy találkozást sűrítettek ebbe az ötven percbe, hogy pusztán emiatt mégis kiemelkedő volt mindaz, amit láttunk.
[link] -
raider21
aktív tag
Egy olyan volumenű sorozatnak mint a Trónok harca, elképesztő mennyiségű karaktert és helyszínt kell folyamatosan mozgatnia, így maga a forgatás is legalább olyan érdekes, mint a cselekmény. Összeszedtük nektek pár jelenet elkészültét, hogy érezzétek mennyi munka is van a sorozat mögött.
Így készült a Trónok harcaA Trónok harcában nagy szerepe van a próféciáknak és jövendöléseknek, így az utolsó évadhoz érkezve összeszedtem azokat, amiknek még be kell teljesülniük. Azor ahai és a Megígért herceg legendája, Daenerys látomásai a Halhatatlanok házában, Mirri Maz Duur átka, Cersei Lannister jövője Maggy a béka jövendölése alapján, és Bran Stark álmai közül is van még ami előrejelezheti a végjátékot.
Trónok harca próféciák, amiknek még be kell teljesülniük -
raider21
aktív tag
válasz
zolka95 #19287 üzenetére
Sajna nagyon kell neki az arany, hisz az S07E04 -ben elvesztette azt, amit Jaimetől kapott. Plusz még mindig nincs meg az a vágyott várkastély. De szerintem elmegy északra, és beáll a Lannister fiúk mellé harcolni...! De majd meglátjuk, mert Bronból bármit kinézek, ha pénzről van szó, és annak az ellenkezőjét is. -
raider21
aktív tag
Nekem nagyon bejött az
!új nyitány Így és ezért változtatták meg a nyitányt a 8. évadra Itt két elemzés az S08E01 -ről. Nem teszem spoilerbe, de csak azok nyissák meg a kettő cikket, akik látták már az S08E01 -et, vagy nem zavarja őket a sok spoiler.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
laceszgamer #19209 üzenetére
Az 1 hónapos próbaidőszak alatt gondolom a streaming szolgáltatás minősége és hozzáférése semmiben nem tér el attól, amikor "rendes" előfizető vagy. Csak ha lejár a HBO GO -nál az 1 hónap próbaidő, akkor kéri a havi előfizetési összeget.
Ezt részletesebben sajna nem tudom kifejteni, mert HBO előfizetők vagyunk, így alapból járt mellé a HBO GO, csak regisztrálni kellett anno az előfizetői adatokkal.
Annyit tudok a technikai részletekhez hozzátenni pluszban, hogy felirat a felkerülő friss tartalmaknál 98% -ban egyből van, ezen nem kell aggódnia senkinek sem! A GOT -nál biztosan lesz!
Továbbá 1 db HBO GO hozzáférés egyszerre, és egy időben 3 db eszközön (Tablet, mobil, PC, stb.) használható. -
raider21
aktív tag
Pár évaddal korábbi kép, de azért kezd nagyon aktuális lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest