- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35415 üzenetére
Muh, de kellett hozzá diploma.
Nekem volt olyan helyem, hogy simán eltudtam fórumozni munkaidőben (mert nem látták, hogy m van a képernyőn) de az egész iroda vádlóan nézett volna rám, ha felcsendül valami dallam (többen voltunk egy irodába de nem láttunk rá egymás képernyőjére).
Közben túl vagyok a véradáson
Kicsit várni kellett, de nem volt vészes.
Őszinte meglepetésemre most 1000ft-os Edenredet kaptunk 500ft-os Erzsi utalvány helyett, de hát haladni kell a korral, ígyis 21 évhez képest csak duplázni sikerült. Sörnek és virslinek persze nyoma sem volt, fél liter ásványvíz, egy nápolyi szelet, és ennyi. Wifit hoztak magukkal, de nem volt public kód, a mobilnetem nem volt kedvem fogyasztani, így inkább beszélgettem(jó durva, mi?)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35411 üzenetére
majd délután vért adni. Addig Jehova (Sehova tanúi).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35390 üzenetére
(Az ugye megvan, hogy a színekkel eredetileg országokra, és lehetséges külföldi pályafutásra céloztam?)
Nos remek példa, ha azt nézem, hogy van aki csendben titokban csak a hálószobában csinálja, és van aki prideon veri magát, meg megélhetési homokos, akkor azt mondom IGEN VAN. Nagyon is.
És ha pedig azt nézem, hogy van akiről nem gondolnád (és meglepne a hír, hogy XY meleg) meg van akiről ránézésre vágod...
Elég ha csak az egyik régebbi főnökömre gondolok (sosem mondtad volna meg róla, hogy meleg) meg itt a faluban egy srácra, akit csak "a román b*zi" néven szoktunk emlegetni, mivel romániából jött és már ránézésre látod, hogy jobb lesz nem hátat fordítani neki, de amikor seggriszálva el kezd sétálni akkor minden kétely eloszlik.
Mellesleg nincs bajom melegekkel, amíg otthon a négy fal között csinálják, sőt annyiból örülök nekik, hogy annál több nő jut nekem -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35381 üzenetére
Igen, az jó ha az embernek több lehetősége van, vagy több lábon tud állni
És ez a sakktábla piros fehér zöld lesz, vagy esetleg más színekben pompázik majd? (tudom javasolni a piros fehér színeket, elég jók a környéken - ha pedig egy kis kéket is keversz hozzájuk akkor igazán szélesek a lehetőségek, bár óvakodnék a fehér-kék-piros sorrendtől) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35379 üzenetére
Én is ezen voltam, bár egy idő után jött a főnöktől az igény, hogy ő is hagy értsen már hozzá... aztán főleg akkor jött ez mikor elkezdte a kollégákat határozatlan idejű, munkaügyiközpont által finanszírozott szabadságra küldeni. Ma már tudom, hogy maximum 2 éven belül nekem is lapát lett volna, de nem tudtam megvárni, egyéb okaim miatt (sürgősen sok pénz kellett) el kellett menjek külföldre dolgozni.
Ma már a bolt sajnos rég nincs meg(sok évvel azelőtt, hogy ott kezdtem el dolgozni, ott vettem meg az első mobiltelefonomat).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35377 üzenetére
Igen finom volt, nem véletlen az egyik kedvencem
Azt mondom érzésre nekem van különbség köztük nagyon is észrevehetően, vannak jobbak és kevésbé jobbak. Most eszembe jutott a Vifood nevű cég, ami talán még a Vifontól is borzalmasabb leveseket gyárt, de mivel nemrég véletlenül vettem egyet, ezért kap még egy esélyt.
Nekem anno a számtech boltban a leltár programom volt ilyen, ügyeltem rá, hogyha már saját fejlesztés, akkor lehetőleg rajtam kívül senki se igazodjon el rajta, én viszont annál jobban értettem
Ennek megvolt az a hátránya is, hogy egy idő után megnyertem magamnak az összes szombati napot is, decemberenként pedig pluszba még az összes vasárnapot is (volt, hogy egyedül). Ok, hogy januárban általában volt okom az örömre (fizu) de valahol szar volt, hogy egy átlagos decemberben kettő napot nem dolgoztam a 25-26-át. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35366 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Barátnőmmel megéheztünk, a kedvenc kocsmánkban nem volt konyha ma május 1 tiszteletére
(pedig az a kedvencünk) a kedvenc burgeresünk nem volt nyitva, így maradt a meki. Nagyon kevés volt, de rájöttem, hogy így 22 évvel a mekiben dolgozás után ismét tudok enni, sőt ízlik, a mekis hamburger
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35350 üzenetére
Nem tudom, én érzem a különbséget közöttük
A Nissin nagyon telt és fullos de drága, a Maggi nekem csalódás az árához képest, a Delikát meg tényleg egy jobb minőség. A Thai Chef is látszik, hogy export cucc, igényesebb mint a többi.
Épp most fő egy Delikát húsleves
És énis imádom őket -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35348 üzenetére
Oh pont van ilyenem is, bár most nem ilyet ettem.
A Vifont annyira nem szeretem, legalábbis a csirke leves eléggé ízetlen, a Vifonokat mindig kell turbózni utólag. Szerintem a Visu (Currys a kedvencem), Delikat (gulyás leves a legjobb), mama "dorogaja" sokkal jobbak. Nagy kedvencem még a Thai Chef (ma gombásat ettem az volt a második levesem most este) , amit németországban fedeztem fel. Nézegettem a csomagolást amin egy kukk sem volt magyarul és mit látok? Esztergomban gyártják. De itthon még nem találtam belőle. Jah meg van egy Nissin-em és két Maggi-m is még.
Na ezekből most van mind itthon, meg még egy Cup Noodles Soba nevezetű is. (Régebben volt Sanghai Garden és Tescos levesem is) Jah meg a Rollton is elmegy egynek. -
KROK640
nagyúr
Kureci pikantí instantá nudlová polievká rezancová. Ez egy isteni tésztás leves, (még szlovákiából ismerem), ami segít ilyenkor. Az igazi persze egy "mama dorogaja" lenne, de sajnos csak Berlinben tudok olyat venni, oda meg csak pár hónap múlva tervezek menni.
Nem dicsőség, de sok éve éltem és dolgoztam szlovákiában, és megtanultam a nyelvüket valamelyest. A történelmük könnyebb volt, az SMS-ben terjedt
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Már a május 1 előtti péntekek sem olyanok mint régen ...
Sebaj, Koshmar holnap majd benne lesz a hírekben -
KROK640
nagyúr
Kezdődik egy újabb hosszúhétvége
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35305 üzenetére
Persze, hogy kellett vizeletmintát is adnom, de most hogy így mondod, nem túl sűrűn. Általában valamiféle alkalmasságin vagy nagy laboron.
Egyébként igen, vannak nagy mészárosok a plazmaközpontokban is, akadt olyan akit ha megláttam, hogy ő szúr már ástam is elfelé magam. De még nálunk is tudtam, hogy kivel járok jobban és kevésbé...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35302 üzenetére
Nekem csak egészséges emberek vér(plazmájához) volt szerencsé, így a hugyos részt nem tudom
Na igen, itt magamból indultam ki. Eddig mindig mindent rendbetaláltak, de mégis mindig izgulok. Ez pont olyan, hogy még sosem haltam meg, semmi sem mutat arra, hogy megfogok, mégis az emberben benne van, hogy megtörténhet.
Úgy értettem ugyanúgy 500ft-os utalványt. Leírtam, hogy mekkorát csökkent a reál értéke, kb 1/9-edére egyébként, szóval ha most 5000ft-ra emelnék az ezért kaphat utalványt, hát kicsit sem sértődné meg, sőt az lenne a korrekt, de szegény a magyar egészségügy, örüljünk ennek is.
Ma már a legtöbben úgyis azért mennek vért adni, hogy utána plazmázhassanak (az megvan fizetve rendesen, 12000ft alkalamanként, jó fehérjével és magas RTGvel heti két alkalom is lehetséges --> ezt szorozd fel havi szintre -- Koshmar szeme most felcsillant) így nem csoda, hogy már nemigazán járt vért adni aki arra alkalmas.
Te sem vért adni, sem plazmázni nem lennél alkalmas. Ráadásul ha sokáig kurkássza a vénádat akkor valószínáleg a cukor nélkül sem lennél jó plazmadonor. (Amúgy próbáld ki, hogy sokat iszol előtte. Mármint vizet) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35295 üzenetére
A vérvétel az amikor vizsgálati céllal egy kémcsőnyi vért vesznek le tőled, és izgulhatsz, hogy minden rendben legyen.
A véradás amikor testsúlytól függő mennyiségű vér célzott levétele, amivel más embereken segíthetsz, és amiért jutalmat kapsz. (Mondjuk 2002 óta ugyanazt az 500-os utalványt kapom, véradásért, miközben az értéke jelentősen csökkent). Véradás után jókat lehet enni, gyorsan üt a pia, és remekül alszom, szóval csupa előny#35296 somogyib : Sör meg virsli, csak az ún "retro véradás"okon vannak, ezek általában rendezvényekre vannak kihelyezve. A véradó központba bemenve ezek nincsenek, csak egy ásványvíz, és egy kis csoki, meg 500ft-os vásárlási utalvány. Legutóbb kaptam egy műanyag poharas instant levest is.
És hogy az 500ft mennyit ér akkor és ma? Mikor először vásároltam belőle, akkor 2 üveg bor és két csomag chips volt (de ehettem volna belőle majdnem 3 hamburgert is). Manapság egy üveg borra sem elég, max egy csomag chips jön ki belőle, vagy egy 1/3-ad hamburger, valami olcsó helyen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35283 üzenetére
Miféle csengőt?
(lámpa sincs rajta, kétszer vettem rá ilyen utólagosat, mindkétszer lelopták róla pár héten belül, szóval mostmár csak nappal közlekedek vele)
Látszólag van rajta fék, csak az egyik egyáltalán nem működik a másik pedig enyhén lassító funkcióként működik. Cserébe laza mexikói cruise tempoval szoktam tekerni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35275 üzenetére
Persze, ártani nem árt, sőt olykor használ. De ez i ilyen kihívás kedvelő bicikli, el sem tudod képzelni, milyen kreatívan vezet az ember ha nincs fék. Viszont már majdnem kétszer is bebicikliztem a posta ügyfélterébe az előtte lévő leejtő miatt, plusz egyszer a kisboltba. De legalább megtanít, hogy hol kell szinte állóra lassítani, ha a kerékpár tárolót akarjuk becélozni
(ha van autós meki, meg régen voltak autós boltok usa-ban biciklis bolt miért nincs???)
Néha engem is hoznak veszélyes helyzetbe az autósok, de múltkor egy Styer-t olyan magabiztosan toltam le ... szerintem tetszett neki, mert igencsak nagy átléléssel kiabált utánam valamit.
Én az utóbbi időben csak a cipőfűzömet kötöttem, de azt többször is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35267 üzenetére
Ahogy elnézem több is van sarki fényből MO-n
-
KROK640
nagyúr
Mivel fixie már egy ideje nincs meg, és egy féktelen montit használok most elgondolkodtam azon, hogy be kéne szerezzek egy ilyet
-
KROK640
nagyúr
Fúúú gyeerkek mennyit írtatok... idő lesz még visszaolvasok
-
KROK640
nagyúr
Egy délutánt töltök a barátnőmmel, ti máris meglovasodtok, és összehoztok 17 új postot
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #35189 üzenetére
De a lónak ember fia volt? Mert akkor ahhoz képest a Monyók nem is komoly motyó...
Melyik mit, eléggé széles meglátásaik voltak, a nem tudom-tól a legvadabb teóriákig is, de sok esteben előkerült az is, hogy valamifél értéket képvisel a királylány. És igen, volt aki azt gondolta, hogy a sárkány és a királylány majd az ágyban rosszalkodnak (de ez nem volt jellemző)
-
KROK640
nagyúr
A híd túl messze van ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest