- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz
Krystal_s #92 üzenetére
megnéztem a trend micro weblapját látom tényleg kiadták a végleges 2009-es verziót.Most letöltöm a trial verziót és utána tudok róla bármit is mondani.
Ha bárkinek valamilyen kérdése lenne a vírusírtóval kapcsolatban nyugodtan tegye fel a topicban, és ha 2 napon belül nem válaszolok rá küld el a kérdésed pü-be is -
isecreb
csendes tag
válasz
Krystal_s #55 üzenetére
Köszi Krystal_s!
Mindkét emailt megkaptam tele hasznos infókkal.
Most kicsit több időm volt kutakodni a problémával kapcsolatban, így a neten is megtaláltam az egyértelmű magyarázatot a jelenségre a például a T M support hivatalos oldalán (is):
http://support.antivirus.co.uk/trendmicro2/kbresolution.jsp?hmid=48710&appId=11
Még egy rövid idézet máshonnan:
On 5th September 2008 at 02h00 GMT, a false alarm was triggered in Trend Micro Internet Security caused by a new pattern file that had been issued. ...Persze hasonló balasetek megtörténnek más vírusirtókkal is, -ezért tisztelt Topik Látogatók és kedves borsodika- ne érezzétek hogy a Trend Micro vírusirtó szoftvereinek minőségét kérdőjeleztem meg segítség kérésemmel és eme hozzászólásommal. Például a Hijack This-t (amely egy ideje TrendMicro Hijack This néven fut) továbbra is nélkülözhetetlennek tartom.
-
borsodika
őstag
válasz
Krystal_s #14 üzenetére
Iagzából azt hittem oldalakat fogok írni de mégse
A 2008-as verzió-t nem nagyon tudod gyengébb gépekre rakni,mert a program rendszermagja "erős"-nek lett megírva,és ezzel nem lehet mit kezdeni.Iagzából annyit lehetne csinálni hogy amit nem használsz a trendmicro képességéből pl spam szürő,akkor ennek a service fájlját kiveszed az automatikus indításból.Írtad hogy 1 gb ramod van,ez az adat kevés.Az 1 gb ram is lehet ddr vagy ddr2-es,ddr3-as.Igazából ami számít még a proci és a winyó,de ez nagyon! ha sata II-es winyód van és azzal is lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest