Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxximus
őstag
Revolutra HUF ot nem lehet Wise on küldeni LT revolutos iban megadásával ? Azt irja ebbe az országba nem lehet küldeni
-
Maxximus
őstag
TW-ról már indítottam HUF feltöltést ,szintén debit kártyáról.Ettől nem fosok. (csak ugye itt macerásabb a creditről, megy a (KH) bankon belüli debitre,majd innen a TW-t megbízom, hogy emeleje le.)
Credit káryáról pedig már utaltam egyszer 5000 ft-ot a TW-os számlaszámra, hogy megjön e? Megjött. Ezt igazából azért preferálnám, mert ezen a számlán több pénz van és credit,ezeket az adatokat nemszolgáltatnám ki a TW-nak. Inkább innen utalnék,mint kvázi egy számla számra való utalás. Mindegyik a saját nevemen van.
Ezen felbátorodva utaltam a creditemről 300-at és így jártam. -
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Tegnap a bankszámláról utaltam 300 eft ot a TW számlámra, hogy majd innen euróra átváltva utalom a nyaralásunk szállás díját. Csak 5000 ft jelent meg és azt írja 295.000 ft ot vissza utalt. Viszont ez nem jelent meg a bankszámlámon . Mi van? Ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest