Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Nem találtam az Asrock alaplap leírásában. Mondjuk lehet, hogy bonyolult is lenne leírniuk, hiszen az alaplap gyártója nem tudhatja, hogy én milyen procit rakok bele (Intel 7).
Szerintem aki nálam ügyesebb, az rájön, de én azt sajnálom, aki úgy próbálja majd frissíteni a Win 10-et, hogy nyom egy entert, arra meg az jön válaszként, hogy az ön gépét nem lehet frissíteni.
Pedig a világ legelterjedtebb oprendszeréhez nem kéne szakértőnek lenni egy sima frissítéskor, hanem a Józsi bácsinak is menni kellene.
-
janosibaja
őstag
Mint felvilágosítottak, az volt a hiba, hogy az Asrock UEFI-ben a Security fülön el kellett mennem az Intel Platform Trust Technology opcióra és azt is Enabled-re állítani.
Hát, ha ezt egy mezei juzer magától kitalálja, akkor kitérek a zulu marhapásztorok hitére. Ha egy kis jóérzés lenne a Microsoftban, akkor a remek telepítési segédprogramja legalább azt kiírhatná, hogy merre keressük a probléma megoldását. Velem annyit közölt a program, hogy a gépemre nem települhet Win 11. Basszus.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
Megoldódott.
-
janosibaja
őstag
Szia, kösz, hogy foglalkozol a témával. Nekem az egy hónapja vásárolt gépem Asrock alaplapján van egy "1 x SPI TPM Header", de TPM úgy nézem, nincs.

Ha jól értelek, felejtsem el az alaplapot, mert nincs szerviz, amelyik betenne egy ilyen modult? Én nem értek a hardverhez, nem tudom megcsinálni.
Gyakorlatilag telepíthetem miatta újra a gépet, mert alaplap csere után nem nagyon lesz más lehetőségem, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest