Hirdetés
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Aktív témák
-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?ahh bocsi az előbbiért nem tudom miért lehetett, hogy annyiszor elküldte

-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?
Aktív témák
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?