- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trance89
üzenetére
Feltettem ezt:luci-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin
Sajnos nincs benne ntfs/fat32 támogatás. Hogy tegyem vissza a gyárit, vagy a vargalex félét? Vagy ebbe hogy lehetne ntfs/fat32 támogatást beletenni?
A másik amit nem találok, hogy a wifi dualban menjen, B-G. Per pillanat G-n van, de így nincs meg a gyári firmwarer-rel mért sebessége, ami elérte az 50 megabitet, most kb 30mbit, 2 méterre a routertől. -
válasz
trance89
üzenetére
szia!
Nekem most gyári állapotban van a router. Tehát letöltöm a luci-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin-t, és a webes felületen betallózom, majd frissítem? Ezek után ha felment, akkor hasonlóan a gyárihoz, a Luci webes felületen be tudok állítani mindent? PPoe adatok, wifi jelszó, sáv stb? Akkor ez alapból kezeli az usb-s eszközöket és benne van a Transmission torrent kliens is. Nekem nagyon más nem is kell, csak legyen meg a dual band wifi, gigabites lan, wifi jelszavazva, esetleg mac szűréssel, torrnet menjen és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Spórolós topik
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi