Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
Hello Suste!
kiderült mi volt a gond:
1. WDR3600 Lan statikus ip címnél nem állítottam be átjárót, DNS-t semmit az ip címen kívül és emiatt a port forwarding a Huawei-en nem működött.
Megmondom őszintén nem is tudtom beállítani, ezért a WDR3600-at átraktam DHCP kliensnek.
Így a port forwardning már működik.
2. A csatolási pontokat rosszul állítottam be /mnt/letöltés, és azt vettem észre, hogy 512 Kb-után nem tud írni a vinyó. Aztán rájöttem, hogy /share/Samsung-ot kell beállítani, így már a vinyóra ír, azelőtt (/mnt/letöltés) ha jól sejtem a router memóriájába akart.
3. Van két külső vinyóm, egy régi Toshiba 60Gb és egy új 1Tb Samsung. A Toshiba félpercenként kattan, mintha újraindulna és a fej mintha kezdőpocizóba kerülne.A jelenség olyan mintha fél percenként kihúztam volna és azonnal visszadugtam volna a vinyót. Samsungal ezt nem csinálja, vagyis nem hallom, mert halk.
Ez azért lehet mert a Toshiba sokat eszik a és a router nem bír annyi áramot leadni?
Ehhez kacsolódóan lenne egy fontos kérdésem, hogy kezeli a router a vinyót, nem teszi tönkre?
A letöltésem max 2,5 Mb-ra korlátozódik ezt nem lehet valahogy feljebb tornászni, pld-ul beállításváltoztatással? A torrentenkénti csatlakozások számát felnyomtam 30-ra de így is csak 15-öt kezel max.Thx!
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi