- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi845
csendes tag
Samsung RV509-es laptop 10/100/1000 ethernet és 802.11 b/g/n wifi (wifin mért értéket írtam) elvileg ha jól tudom az "n" az 300mbps-ig jó. kb 4-5 méterre van a routertől, és semmi más nincs rajta. De ami furcsa, hogy feltöltési sebesség majdnem 100mbps és elvileg garantált 300-at ígér a digi, ami kábelen jó is (4-500). Azt nem tudom, hogy mit jelent az, hogy 1 csatornán hány router van, ha azt, hogy hatókörön mennyi van akkor 2-3 jelet fog abból 1 a szomszédé, egy pedig a digi routere sugároz fasza jelet amit nem lehet használni
-
Tomi845
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az a router hibája, hogy wifin (2,4 Ghz) Laptopon kb 50-60 mbps-es letöltési és kb 90-95! mbps feltöltési értékek vannak rendszeresen, kábelen 4-500mbps van stabilan (le). C5-ös routerről van szó és kérdezném, hogy másnál is van ilyen jelenség? Egyébként Digi 1000 az előfizetés elvileg garantált 300mbps. Ha ez a router miatt van várnám az ötleteket, hogy miért és mit lehet vele kezdeni.
-
Tomi845
csendes tag
Véleményetek szerint ez jó lenne nekem? : Tenda W301A . Elképzelhető, hogy erősebb jelet sugároz ezeknél a átlag alsó kategóriás routereknél?
-
Tomi845
csendes tag
válasz
farkas-j #276 üzenetére
Tudsz javasolni olyan routert ami még tudja az 1000mbps + wifin is hasonlót. Mert amikor én kerestem ez volt a szempont ezért vettem ezt, mert ezt találtam a legolcsóbbnak ebben a kategóriába. Viszont ez is 25k volt és nem szeretnék még egyszer ennyit kiadni. Ezért gondolkodom, most már csak AP-n mer az tud 300mbps-t és remélhetően elég erős jelet ad ahhoz, hogy kimenjen a házból is a jel még egy 20-25 méterre az udvarra.
-
Tomi845
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Egyébként pont a 2. wifi routert akarom kiiktatni mert nem tud csak 100mbps-t és, ha veszek még egy ilyen routert az 25k és ez a legolcsóbb. 1000mbps-es net van. A Pontosan illeszkedő kábelen azt érted, hogy gyári ehhez való antennakábel N-dugóval? (ha jól tudom N-dugóval csatlakozik a külső antenna)
-
Tomi845
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Van egy ilyen routerm és az egyik antenna helyére rácsatlakoztatok egy külső antennát ( pl: TP-LINK TL-ANT2424B ) kb 10-15 méter antennakábellel akkor a jelet felerősíti annyira, hogy a külső antennától számítva 15m-re lévő házat illetve az udvart ( kb 25-30 métert a kertből) lefedi. Illetve megvalósítható-e az elképzelésem és ha igen számít-e, hogy melyik antenna helyére csatlakoztatom. Vagy ha van jobb ötlet, hogy hogy tudnék wifi jelet erősíteni az egész házba/udvarba ezzel a routerrel, lehetőleg minél kevesebb kábelezéssel. (Nem vagyok jártas a témában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest