- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
ekrisztian #256 üzenetére
Igaz, ilyenkor látszik meg igazán, hogy milyen régen is ültem iskolapadban.
-
Bash
őstag
válasz
ekrisztian #252 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e ilyen program, de egy kis keresés és MRT segítségével könnyen és fájdalommentesen meg lehet csinálni.
A magyar abc-ben 8 ékezetes magánhangzó van (á, é, í, ó, ö, ő, ü, ű), ennyiszer kell végrehajtanod a műveletet.
Rákeresel pl. az ''á''-ra (Alt+F7), a találatokat betöltöd egy listába (Feed to listbox), kijelölöd az egészet (Ctrl+A), majd a MRT segítségével (Ctrl+M) kicseréled az ''á''-t ''a''-ra. -
Bash
őstag
Úgy látom öregszel már. Fiatalabb korodban még meg tudtad csinálni.
A megadott linkek valamelyikéről letöltöd szépen a megfelelő plugin-t, bemásolod a Total Commander könyvtárába, hgy ne vesszen el.
Ezek után Configuration -> Options -> Plugins -> File system plugins (.WFX) -> Configure -> Add, itt megadod neki az elérési utat, majd OK -> OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest