- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Vasarolt egy kedves ismerősöm egy toshiba satellite c50d-a-11m tipusú laptopot op rendszer nélkül majd rámbízta és megkért tegyem működővé. Mit Nekem egy telepítés gondoltam én... több ízben megszivatott a gép most nem részletezem viszont ez volt az utolsó csepp a pohárban nem bírom tovább
a gép win8 kompatibilis ami tök jó de nekünk nincs szükségünk win8-ra csak win7-re - és itt kezdődik a problémám én már ha 25 lan drivert nem telepítettem fel akkor egyet sem viszont nem ismeri fel a hálókártyát így lehetetlen update-elni , drivereket feltenni stb.
Rendelkezik esetleg valaki hasonló laptoppal? És ha igen használ rajta Win7-et?
Mert ha igen nagyon szeretnék kérni linket ahol találok hozzá drivereket.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest